ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυπελλούχος ο Μιχαλιός του Άρη!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το κύπελλο πυγμαχίας στην Νέα Περαμο Καβάλας την Παρασκευή 31 Ιουλίου με συμμετοχή δέκα σωματείων από όλη την Ελλάδα , οι αγώνες έλαβαν μέρος στην κεντρική πλατεία της πόλης ,οπού πλήθος κόσμου παρακολούθησε τους αγώνες με αμείωτο ενδιαφέρον.

Το τμήμα πυγμαχίας του ΑΡΗ εκπροσωπήθηκε με δυο πυγμάχους ,τον Μιχαλιό Γεώργιο στα 75 κιλά στην κατηγορία νέων και τον Κατριβάνο Δημήτριο στα 63 κιλά στην κατηγορία παίδων.

Ο Μιχαλιός μετά από έναν πολύ δυνατό αγώνα κατάφερε και νίκησε τον αντίπαλο του Νικολάου Γεράσιμο ( Μαχ. Ν. Περαμου ) στα σημεία και κατέκτησε το κύπελλο στην κατηγορία των 75 κιλών .

Ο Κατριβάνος ο οποίος αγωνίστηκε με τον Σπανό Παναγιώτη (Α.Σ.Π. Αμαρουσίου) στα 63 κιλά πάρα την πολύ καλή εμφάνιση και την προσπάθεια του, δεν κατάφερε να νικήσει με αποτέλεσμα να λάβει το αργυρό μετάλλιο της κατηγορίας.

Ο απολογισμός των αγώνων βρίσκει ικανοποιημένο τον προπονητή του τμήματος, Γκαβέζο Γεώργιο, μιας και οι πυγμάχοι του κατάφεραν να διακριθούν δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και αποδεικνύοντας ότι με την συνεχή προσπάθεια και την σκληρή δουλειά θα ανέβουν στο βάθρο των νικητών.

To Top