Κυριακίδης: «Να κάνουμε την έκπληξη στο Λιγκ Καπ»

Λίγες ώρες έμειναν για την έναρξη του φάιναλ-4 του 4ου Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή και το Σαββάτο 30 και 31 Ιανουαρίου στο γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας», παρουσία του Άρη.

Οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο μαζί με τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο και τον Διευθυντή του ΠΑΣΑΠ Βασίλη Μηνούδη έδωσαν το αγωνιστικό στίγμα της διοργάνωσης που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά, αλλά και στο Σύλλογο «Ελπίδα» και στην τεράστια πρωτοβουλία της Τράπεζας Εθελοντών Μυελού των Οστών την οποία παρουσίασε ο Επιστημονικός Διευθυντής Παιδίατρος Αιματολόγος Στέλιος Γραφάκος.

Τον «κιτρινόμαυρο» σύλλογο εκπροσώπησε ο ακραίος της ομάδας, Γιάννης Κυριακίδης, που μεταξύ άλλων τόνισε: «Καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να δει ωραίο βόλεϊ. Θέλουμε να ξεχάσουμε λίγο το πρωτάθλημα και να δούμε ένα νέο στόχο. Θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον τελικό. Το επίπεδο θα είναι υψηλό», για να προσθέσει:

«Περάσαμε δύσκολες στιγμές αλλά πλέον έχουμε και προπονητή και διαγώνιο. Έχουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη απέναντι στο φαβορί που είναι ο Ολυμπιακός. Ούτε κι εμείς γνωρίζουμε τα όρια της ομάδας μας. Ελπίζω να βγάλουμε έναν καλό αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Πηγή: www.volleyleague.gr

To Top