ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κωνσταντινίδης: “Ανακούφιση για την άνοδο! Στη φανέλα του Άρη δεν λες ποτέ όχι”

Ο πρώην παίκτης του Άρη, Βασίλης Κωνσταντινίδης βρίσκεται στην Ελλάδα και μίλησε για την άνοδο των κιτρινόμαυρων και την δική του πορεία.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Η τελευταία ομάδα ήταν στην Ιαπωνία, ζήσαμε μια όμορφη εμπειρία εκεί, τώρα προσπαθώ να κάνω προπονήσεις για να συνεχίσω εκεί. Η ομάδα είναι η Ventforet Kofu, ζήσαμε μεγάλες στιγμές εκεί. Είχα υπογράψει στην Α Εθνική της Ιαπωνίας, στην τελευταία αγωνιστική δυστυχώς στο πρωτάθλημα είχαμε πέσει κατηγορία, ήταν μεγάλο δράμα, στο 95′ σκοράραμε για να μείνουμε κατηγορία και η άλλη ομάδα στο 96′ σε άλλο παιχνίδι και πέσαμε εμείς.

Για το αν παρακολουθούσε τον Άρη είπε:

Παρακολουθούσα κάποια παιχνίδια στο live streaming και είχα την ευκαιρία να δω αρκετά παιχνίδια.

Για την άνοδο του Άρη είπε:

Νομίζω είναι πιο πολύ ανακούφιση μετά από τέσσερα χρόνια η επιστροφή μας στην σούπερ λίγκα. Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε, έπαιζε σε χωρία χωρίς να θέλω να πω κάτι κακό για τις δίπλα περιοχές, τρώγαμε λάσπη. Τώρα είναι μία μεγάλη ανακούφιση που μπορεί η ομάδα και συμμετέχει εκεί που πρέπει. Εύχομαι να μη ξαναπεράσει το ίδιο πράγμα.

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης στην σούπρ λίγκα είπε:

Η αλήθεια είναι ότι μπορούμε να είμαστε σε δύο πλευρές, ο κόσμος του Άρη είχε συνηθίσει μεγάλες μεταγραφές, να έρχονται μεγάλα ονόματα και να πρωταγωνιστούν στην super league αλλά η πραγματικότητα είναι ότι είναι δύσκολο ο Άρης να κάνει μεγάλες μεταγραφές. Έτσι όπως προχώρησε φέτος ήταν σωστές οι μεταγραφές που έκανε. Η ομάδα πρέπει να κρατήσει κορμό, να έρθουν πιο έμπειρα παιδιά από σούπερ λίγκα. Κάθε κατηγορία, ειδικά η δεύτερη έχει την ιδιαιτερότητα της.

Αν συγκρίνουμε ότι η Super League δεν έχει την ποιότητα που είχε πριν τέσσερα χρόνια γιατί η έχει αλλάξει η οικονομική δυνατότητα. Με έναν κορμό και κάποιες αλλαγές νομίζω η ομάδα θα είναι πάνω από την 6η θέση.

Για το αν μπορεί να σηκώσει το βάρος της Super League ο κ. Καρυπίδης είπε:

Εγώ πιστεύω ότι έχει την όρεξη και το πάθος να βοηθήσει την ομάδα όσο μπορεί. Έχει μάθει από τα λάθη του τόσο καιρό που είναι στον Άρη, θα κάνει πιο σωστές επιλογές και πιστεύω θα σηκώσει το βάρος και θα κάνει η ομάδα την πορεία που πρέπει. Όλοι γνωρίζουν τι απαιτήσεις έχει η ομάδα. Τώρα είναι η ώρα να σηκώσουν τα μανίκια και να βοηθήσουν.

Για το αν σκοπεύει να παίξει ξανά στον Άρη είπε:

Έχω ιδιαίτερο συναίσθημα με τον Άρη, έζησα ωραίες και χαρούμενες στιγμές εκεί μέσα παρόλο που δεν πετύχαμε την άνοδο την χρονιά που ήμουν. Δεν ξεχνάς ποτέ ένα γκολ σε γεμάτο Χαριλάου και αυτό είναι ένα κομμάτι σημαντικό. Αυτό σου δίνει ώθηση να συνεχίσεις και αυτό είναι σημαντικό. Στην φανέλα του Άρη δεν λες ποτέ όχι.

Είμαστε πολύ φίλοι με τον Νέτο και κάποια άλλα παιδιά που ήρθαν εδώ στην Βέροια γι’αυτό έχουμε την καθημερινή επαφή και συζητάμε πως προχωράει η ομάδα.

Για το που θα είναι στην νέα αγωνιστική περίοδο είπε:

Είμαστε πολύ κοντά στο κλείσω κάπου. Είναι στην Ασία, θα συνεχίσουμε εκεί και σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί.

Στην Μελβούρνη επίσης, έχει πολλούς Έλληνες οι οποίοι πολλοί είναι και Αρειανοί.

To Top