Κωστένογλου: “Δεν έχω καμία ευθύνη για τους έξι ξένους κόντρα στον Άρη”

Η Δόξα Δράμας υπέστη δεύτερη διαδοχική ήττα στη Football League. Μετά τον Άρη, τώρα ο ΑΟΧ Κισσαμικός. Μετά το ματς στα Χανιά, ο τεχνικός των Δραμινών Νίκος Κωστένογλου, υποστήριξε ότι η ομάδα του έκανε τη «χειρότερη εμφάνιση από την ημέρα που έχω αναλάβει τα ηνία», ενώ όταν ρωτήθηκε για τους έξι ξένους που χρησιμοποιήθηκαν στον αγώνα του «Κλ. Βικελίδης», απάντησε ότι «δεν έχω καμία ευθύνη ποδοσφαιρικά, ούτε συνειδησιακά».

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Αρχικά είπε:

«Η εικόνα μας δεν ήταν καλή. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, δεν μας δημιούργησε καμιά ευκαιρία ο αντίπαλος, αλλά εμείς δεν είχαμε τις ανάλογες εμφανίσεις του παρελθόντος. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο αντίπαλος, πέτυχε δύο γκολ, προβήκαμε σε κάποιες αλλαγές, είχαμε βέβαια και μία αναγκαστική αλλαγή του Κάσες, η οποία ανέτρεψε τα δεδομένα, καταφέραμε να μειώσουμε, δημιουργήσαμε μία με δύο ευκαιρίες, ήμασταν καλύτεροι σε αυτό το διάστημα, αλλά αυτό δεν αρκούσε για να αλλάξει η εικόνα και η ροή του παιχνιδιού. Ισως τελικά το τελευταίο περιστατικό που συνέβη στην ομάδα μου να επηρέασε αρνητικά τους ποδοσφαιριστές. Ηταν η χειρότερη εμφάνιση της Δόξας από την ημέρα που έχω αναλάβει τα ηνία της. Εμείς πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να προχωρήσουμε».

Για το πώς έγινε το περιστατικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης»:
«Οπως γνωρίζετε ήρθα στην ομάδα μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου. Ρώτησα τους αρμόδιους σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους, πριν και μετά τη μεταγραφική περίοδο, αν υπάρχει πρόβλημα υπεραριθμίας στη χρησιμοποίηση ξένων παικτών. Έλαβα τη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Οπως καταλαβαίνετε δεν έχω καμία ευθύνη ποδοσφαιρικά, ούτε συνειδησιακά».

To Top