Κωστόπουλος: “Μ…ς όσοι λένε ότι χώρισα για την εφορία”

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που έδωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος στον Θέμο Αναστασιάδη και την εκπομπή του «Όλα ΜΠΙΠ» προβλήθηκε στον ΑΝΤ1. Ανάμεσα σε όλα όσα ειπώθηκαν σχετικά με το γιατί αποφάσισε να παντρευτεί και να αφήσει την εργένικη ζωή, αλλά εξέφρασε άποψη και για το Lifestyle και το ότι τον κατηγορούν πως αυτός άσκησε αρνητική επιρροή στον τρόπο ζωής των αναγνωστών του.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος εξήγησε ότι στα δικά του περιοδικά γράφονταν όλα τα νέα και μοδάτα, υπογραμμίζοντας ότι κανείς δεν έκανε αρνητική κριτική στο Cosmopolitan που έχει γίνει εγχειρίδιο του σεξ, στο Status που προέβαλε μόνο τα ακριβότερα προϊόντα και στο Playboy που φωτογραφίζει και φιλοξενεί μόνο γυμνές: «Αμα είσαι μ…ς γεννημένος περιοδικό χρειάζεσαι για να γινεις έτσι όπως έγινες;», ήταν η ατάκα με την οποία έκλεισε τη συγκεκριμένη συζήτηση.

Ο χωρισμός με τη Τζένη Μπαλατσινού για την… εφορία

Από την ημέρα που ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους όλο και εντονότερα ακούγεται ότι αυτός ο χωρισμός δεν είναι πραγματικός, αλλά υποχρεωτικός  για να «ξεγελάσουν» την εφορία, αφού όπως λέει ο ίδιος «λένε τάχα αν τα περιουσιακά στοιχεία είναι στο όνομα της, δε θα τα κατασχέσουν. Αυτοί είναι βαλτοί ή γεννημένοι μ…ς«.   

 

Τον αιχμηρό χαρακτηρισμό ακολούθησε η εξήγηση: «Πρώτα από όλα δεν υπάρχει διαζύγιο σε χαρτί, άρα αυτό το επιχείρημα δεν ευσταθεί από την αρχή του. Εκτός των άλλων, όμως, όποιος λίγο ξέρει τις διαδικασίες, θα ήξερε και ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει γιατί αν έβρισκαν περιουσία στην Τζένη Μπαλατσινού προερχόμενη από τον Πέτρο Κωστόπουλο, τότε πολύ απλά θα μπορούσαν να τα κατασχέσουν από εκείνη».

Πηγή: thetoc.gr

To Top