“Κόλλησε” λόγω… FIBA του Χριστοδούλου, θα επανέλθει ο Άρης

Ένα απρόσμενο εμπόδιο δεν επιτρέπει στον Άρη στην παρούσα φάση να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ανδρέα Χριστοδούλου από τον Μαντουλίδη. Ο Κύπριος γκαρντ σταμάτησε να προπονείται με τους κίτρινους και οι εξελίξεις στην υπόθεση του παραπέμπονται για το μέλλον.

Εξαιτίας ενός λάθους της κυπριακής ομοσπονδίας που συνέβη πριν από τρία χρόνια ο Άρης δεν μπορεί να αποκτήσει αυτή την στιγμή τον Χριστοδούλου καθώς τα δικαιώματα του ανήκουν ακόμα στην Κύπρο απ’ όπου ήρθε στον Μαντουλίδη. Η μεταγραφή του λογίζεται από το εξωτερικό και μετά την ενηλικίωση του ο εκπρόσωπος του  έχει ενημερώσει τη FIBA σχετικά, κάτι που σημαίνει ότι ο Άρης δεν μπορεί να τον αποκτήσει αφού υπάρχει η γνωστή απαγόρευση μεταγραφών από τη FIBA.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο παίκτης είχε υπογράψει συμβόλαιο με τους κίτρινους και απέμεναν κάποιες λεπτομέρειες για να πέσουν οι υπογραφές και από τον Μαντουλίδη προκειμένου να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του.

Η πόρτα του Αλεξάνδρειου πάντως παραμένει ανοικτή για τον Χριστοδούλου και ο Άρης δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του. Μόλις ξεπεράσει το πρόβλημα με τη FIBA θα επανέλθει και θα κινηθεί για την απόκτηση του.

 

To Top