ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κύριε Βασιλειάδη, φτάνει με το φιάσκο των μετακινήσεων!

Γινόμαστε κάθε βδομάδα μάρτυρες απίστευτων καταστάσεων στον αθλητισμό… Η παράνοια, η υποκρισία, το κρυφτούλι, το κυνήγι των εντυπώσεων, την ώρα που τα γήπεδα αδειάζουν, η καχυποψία οργιάζει, ο κόσμος κουρασμένος από τα προβλήματα της καθημερινότητας, γυρίζει την πλάτη στο “αθλητικό προϊόν” μιας χώρας που μόνο τον πληγώνει. Παντού και πάντοτε…

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Την Παρασκευή γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη απίστευτης κατάστασης: Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης, αποφάσισε την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του Άρη στη Λάρισα για τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Αδιανόητη απόφαση, από τη στιγμή που ο κόσμος του Άρη έχει αποδείξει ότι δεν δημιουργεί προβλήματα, ενώ δίνει το «ναι» σε αυτούς του Παναθηναϊκού για μεμονωμένη μετακίνηση!!!

Δεν θα μπούμε στην λογική των συγκρίσεων (π.χ. ότι ο Παναθηναϊκός είναι καζάνι που βράζει και υπάρχουν δεκάδες περιστατικά που είναι άστοχη μια τέτοια απόφαση), αλλά στην ουσία: δεν είναι δυνατόν στην σημερινή εποχή να επιβάλλεται ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ μετακίνησης του πολίτη μεμονωμένα για να μην πούμε κι οργανωμένα!

Μάλιστα, υπάρχουν σήμερα πληροφορίες από την Αθήνα, ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού εξετάζει το ενδεχόμενο να ζητήσει το σχηματισμό φακέλου για την υπόθεση και να καλέσει την ΑΕΚ σε απολογία για παραβίαση υπουργικής απόφασης, γιατί βρέθηκαν φίλαθλοι της στο Αγρίνιο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στα χέρια του Βασιλειάδη έφτασε η έκθεση της αστυνομικής διεύθυνσης Αγρινίου που αναφέρει ότι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα έξω από το γήπεδο χωρίς διακριτικά, προμηθεύτηκαν εισιτήρια για την ίδια θύρα και όταν εισήλθαν στο γήπεδο σχημάτισαν πυρήνα εμφανίζοντας διακριτικά της ομάδας τους.

Όπως δηλαδή γίνεται σε δεκάδες αγώνες όλων των ομάδων απέναντι σε αυτό το φιάσκο!

Έτσι, λοιπόν, θα καλέσει την ΑΕΚ σε απολογία για παραβίαση υπουργικής απόφασης, ενώ σε μια τέτοια περίπτωση προβλέπεται πρόστιμο, το οποίο είναι από 50.000 μέχρι 500.000 ευρώ, αλλά το πιθανότερο είναι να πληρώσει το πρώτο ποσό.

Η θέση μας, ξεκάθαρη: Κύριε Βασιλειάδη, δώστε πραγματική πνοή στον αθλητισμό με λύσεις, έργα, πράξεις! Φτάνει με το φιάσκο των μετακινήσεων!

To Top