ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λάθη που αγγίζουν τα 300.000 ευρώ και… απαγορεύεται να ξαναγίνουν…

Η περσινή χρονιά είχε αρκετές αστοχίες για τον ποδοσφαιρικό Άρη με αποκορύφωμα την μη επίτευξη της ανόδου. Αστοχίες υπήρχαν μοιραία και σε επιλογές παικτών που δεν βοήθησαν τα αναμενόμενα ή δεν βοήθησαν καθόλου.

Τα παραδείγματα είναι χαρακτηριστικά, παραδείγματα που κόστιζαν περίπου 300.000 ευρώ και δεν έδωσαν στο γήπεδο, αυτά που περίμεναν διοίκηση, τεχνικό τιμ, κόσμος.

Τα πιο βασικά είναι αυτά των Τζεμπούρ, Αντρέου, Ταυλαρίδη και Καράμπελα.

Ο Τζεμπούρ αποχώρησε χωρίς ουσιαστικά να προσφέρει, αν και το μεγαλύτερο μεταγραφικό όνομα της κατηγορίας και όχι μόνο. Η αποζημίωση αποχώρησης του κυμάνθηκε στα 30.000 ευρώ, ενώ ήδη είχε πληρωθεί περίπου 90.000 ευρώ.

Ο Αντρέου πέρασε και δεν ακούμπησε… Η αποζημίωση του είναι περίπου 70-80.000 ευρώ, χωρίς καμία αγωνιστική βοήθεια.

Ο Ταυλαρίδης. Ήρθε για τα τελευταία… ένσημα, προκειμένου να βοηθήσει με την εμπειρία του, αλλά στο διάστημα που αγωνίστηκε δεν έκανε την διαφορά και το διαζύγιο ήταν ταραχώδες με την κατάθεση προσφυγής και καταβολή αποζημίωσης, μετά από συμβιβασμό της τάξης των 77.000 ευρώ.

Ο Καράμπελας, ο οποίος δεν μπόρεσε να κερδίσει το “στοίχημα” στην επιστροφή του στο Κλεάνθης Βικελίδης κι έβαλε την υπογραφή του στη συμφωνία του συμβιβασμού πετυχαίνοντας αποζημίωση 105.000 ευρώ (35.000 δεδουλευμένα+70.000).

Ποσά που συνολικά φτάνουν 282-292.000 ευρώ, ένα ποσό που θα κληθεί να πληρώσει η διοίκηση Καρυπίδη σε δύσκολες εποχές, καταγράφοντας όμως τέσσερα σημαντικά λάθη επιλογών. Λάθη που δεν πρέπει να ξαναγίνουν σε κάθε περίπτωση…

 

To Top