«Λέω στους οπαδούς να είναι ήρεμοι»

Να περιορίσει τον ενθουσιασμό των οπαδών της Λίβερπουλ, προσπαθεί ο Λουίς Σουάρες κάθε φορά που τον ρωτούν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Λίβερπουλ είναι πολύ κοντά στο να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια και αυτό έχει δημιουργήσει κύματα ενθουσιασμού στους οπαδούς της.

Ο Σουάρες, όπως είπε ο ίδιος, το καταλαβαίνει αυτό, αλλά τους συστήνει ηρεμία όποτε τους συναντά έξω από το γήπεδο. Παράλληλα, ο Ουρουγουανός τόνισε ότι κάνει μια «αποχή» από τα Μ.Μ.Ε., διότι θεωρεί ότι είναι το καλύτερο.

«Είναι φυσιολογικό οι οπαδοί να είναι ενθουσιασμένοι και να συζητούν τις πιθανότητες μας. Όταν είμαι έξω για ψώνια ή έξω με την οικογένεια μου, συναντώ οπαδούς που μου το αναφέρουν. Τους έχω πει να είναι ήρεμοι και να μην ανησυχούν. Θα κάνουμε το καλύτερο. Για τους παίκτες, είναι καλύτερο πιθανότατα το να μην μπλεκόμαστε σε τέτοιες συζητήσεις.

Προσωπικά θεωρώ ότι αν δεν δω τηλεόραση, δεν ακούσω ραδιόφωνο ή δεν διαβάσω κάτι στο internet για εμάς είναι καλύτερο. Ξέρω πως είναι η κατάσταση. Το να κερδίσουμε τον τίτλο θα είναι πολύ ιδιαίτερο, αλλά δεν μπορούμε να το σκεφτούμε ακόμα», είπε ο Σουάρες.
πηγή: sentragoal.gr
To Top