ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Λαύριο, η πιο ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος

Το Λαύριο φιγουράρει στη τρίτη θέση της βαθμολογίας της Stoiximan.gr Basket League με ρεκόρ 10 νίκες και 5 ήττες, παρουσιάζοντας το πιο όμορφο θέαμα, το οποίο συνδυάζεται και με ουσία. Αυτός είναι ο αντίπαλος του Άρη σήμερα.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Όπως αναφέρει άλλωστε η ΚΑΕ Άρης στο “σκάουτινγκ” του αντιπάλου “ο Μακένζι Μουρ (26, 1.98) αποτελεί το «βαρύ πυροβολικό» του Λαυρίου, πετυχαίνοντας 16,8 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα. Ταυτόχρονα είναι και ο πρώτος ριμπάουντερ της ομάδας του με 6,6. Δεύτερος σκόρερ του μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα είναι ο Τόνι Μέιερ (28, 2,03) με 12,3 πόντους. Ο Ντόρον Λαμπ (27, 1,93) προσθέτει 11,6 πόντους ανά παιχνίδι. Πολύ σημαντική συμβολή στην εξαιρετική πορεία του Λαυρίου έχουν και οι άλλοι δυο Αμερικανοί. Ο Αντουάιν Γουίγκινς (30, 2,01), ο οποίος συνεισφέρει 11,2 πόντους και 5,3 ριμπάουντ αλλά και ο κινητήριος μοχλός της ομάδας, ο Ζαμάλ Νίξον (29, 1,85), που σημειώνει 10,3 πόντους και μοιράζει 3,9 ασίστ ανά ματς, όντας ο καλύτερος πασέρ της ομάδας του.

Προπονητής του σημερινού αντιπάλου των κίτρινων είναι ο Χρήστος Σερέλης, ο οποίος διανύει την τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο της ομάδας.

Στο Λαύριο αγωνίζεται ο Δημήτρης Βεργίνης, που έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Άρη”.

Στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων ο Άρης επέστρεψε από το -15 και με τρίποντο του Παναγιώτη Βασιλόπουλου λίγο πριν τη λήξη του αγώνα πήρε τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ 71-70. Πρώτος σκόρερ του Άρη σε εκείνο το παιχνίδι ήταν ο Κουάμι Βον με 16 πόντους. Από το Λαύριο πρώτος σκόρερ ήταν ο Δημήτρης Κακλαμανάκης με 13 πόντους.

 

To Top