Λεμονής: «Η εξήγηση λέγεται… Κάμπος, μας άλλαξε την ψυχολογία»

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Άρη έκανε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Σουφλίου ο Καλούδης Λεμονής, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στο πού οφείλεται η άνοδος του ίδιου και των συμπαικτών του.

Αναφερθείς στο σημερινό ματς με τον Έβρο, είχε να πει: «Στο α΄ ημίχρονο χάσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, ενώ στο δεύτερο καταφέραμε να τις κάνουμε γκολ σ΄ έναν κακό αγωνιστικό χώρο», ενώ για το τι έχει αλλάξει σε σχέση με το όταν βρίσκονταν στον πάγκο ο κ. Καλαϊτζίδης, είχε να πει:

«Έχουμε ανέβει πολύ ψυχολογικά και σε αυτό μας έχει βοηθήσει πολύ ο κ. Κάμπος. Έχουμε ελευθερία κινήσεων και πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Πάντως, θεωρώ πως είναι το θέμα της ψυχολογίας, που το βγάζουμε και στον αγωνιστικό χώρο».

Για τη δική του εμφάνιση: «Όταν παίζω θέλω να δίνω το 100%. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα μου ν΄ ανέβει κατηγορία και σίγουρα ανεβαίνω και εγώ μαζί με τους συμπαίκτες μου», ενώ ερωτηθείς για το αν ‘χτυπάει’ θέση βασικού βάσει των εμφανίσεών του στα δύο τελευταία παιχνίδια, αρκέστηκε να πει:
 
«Είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτό, αλλά νομίζω ότι θα το πει ο προπονητής μου».

To Top