Λεμπρόν: «Δεν έχω ιδέα για το αν θα μείνω» (video)

Θολό διατήρησε το τοπίο σχετικά με το μέλλον του ο Λεμπρόν Τζέιμς ο οποίος απέφυγε να απαντήσει στο αν αγωνίστηκε τελευταία φορά με τους Καβαλίερς, τονίζοντας ότι πρέπει πρώτα να συζητήσει με την οικογένειά του.

Οι τελικοί του ΝΒΑ ολοκληρώθηκαν, οι Ουόριορς «σκούπισαν» τους Καβαλίερς και κατέκτησαν το πρωτάθλημα, με το ενδιαφέρον πλέον να στρέφεται στο τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά το μέλλον του Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο «βασιλιάς» είναι πλέον free agent μιας και έχει προσωπική option 35.6 εκατομμυρίων δολλαρίων για την νέα σεζόν και πολλές ομάδες ερίζουν για την απόκτησή του. Στην συνέντευξη τύπου πάντως μετά τους τελικούς δεν αποκάλυψε τι θα πράξει, επισημαίνοντας ότι τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν αφότου συζητήσει πρώτα με την οικογένειά του.

«Δεν έχω ιδέα πραγματικά ιδέα αυτή την στιγμή. Όπως πάντα θα σκεφτώ την οικογένειά μου, να κατανοήσω ειδικά τους γιους μου που βρίσκονται σε συγκεκριμένη ηλικία. Ήταν πολύ νεότεροι όταν πήρα μία απόφαση πριν από τέσσερα χρόνια, έχω πλέον μία μικρή κόρη που δεν υπήρχε. Θα καθίσουμε, θα συζητήσουμε, η οικογένειά μου είναι τεράστιο κομμάτι σε ό,τι κάνω. Πραγματικά δεν έχω απάντηση για σας τώρα» σχολίασε χαρακτηριστικά.

 

To Top