Λεμπρόν: «Νιώθω λες και έχω παίξει έξι σεζόν, γεννημένος για σταρ ο Τέιτουμ»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς σχολίασε το Game 7 των τελικών της Ανατολής και αναφέρθηκε στην κούρασή του, η οποία τον κάνει να νιώθει πως έχει αγωνιστεί… έξι σεζόν φέτος!

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων

Ο «Βασιλιάς» οδήγησε τους Καβαλίερς σε μία επική πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ, πρωταγωνιστώντας στη νίκη επί των Σέλτικς (87-79) με 35 πόντους, 15 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

Αμέσως μετά το τέλος του ματς, ο χαρούμενος Λεμπρόν έβαλε κατευθείαν πάγο και στη συνέντευξη Τύπου σχολίασε με χιούμορ την κούρασή του, λέγοντας: «Δεν νιώθω πλέον πως έχω παίξει πέντε σεζόν, αλλά έξι. Το σημαντικό είναι να είμαι υγιής. Έχω πάθος για το παιχνίδι, όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους».

Παράλληλα, ο Λεμπρόν πρόσθεσε: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει αυτό που πετύχαμε. Ήταν υπέροχο να παίξω σε ακόμα ένα Game 7. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε για τους τελικούς, να ετοιμαστούμε και να δείξουμε την ομαδική προσπάθεια που είχαμε στη σειρά με τους Σέλτικς».

Επιπρόσθετα, ο Τζέιμς μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για τον Τζέισον Τέιτουμ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μου αρέσουν τα πάντα σε αυτό το παιδί. Πώς παίζει το παιχνίδι, η συμπεριφορά του, τα πάντα. Γνωρίζω την οικογένειά του. Έχει γεννηθεί για να γίνει σταρ. Για να έχει επιτυχία, τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ».

To Top