ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λεουτσάκος: «Γιατί δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία της Football League»

Ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε με αφορμή την υπόθεση της επικύρωσης της βαθμολογίας της κατηγορίας.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά όσα είπε φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8:

Γιατί δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία της Football League είπε:

Υπήρχαν δικαστικές εκκρεμότητες στην ΕΠΟ και υπάρχουν και δικαστικές εκκρεμότητες και για τις ομάδες της Γ Εθνικής που έρχονται σε εμάς. Για να φύγουν οι ομάδες και να γίνει επικύρωση πρέπει να έρθουν οι από κάτω αλλά εμείς είχαμε δικαστικές εκκρεμότητες οι οποίες υπάρχουν ακόμη. Δεν μας έχει έρθει χαρτί από την ΕΠΟ και για να μπορέσουμε να επικυρώσουμε την βαθμολογία.

Μας είχε στείλει ένα χαρτί που εκκρεμούσαν υποθέσεις της Καλλιθέας και απ’ότι διάβασα την Πέμπτη αποσύρθηκε η Καλλιθέα. Επειδή έχουμε να κάνουμε οικονομικό και διοικητικό απολογισμό για την χρονιά που μας πέρασε για τον Άρη και τον ΟΦΗ πρέπει να είναι παρών. Δεν μπορούμε να επικυρώσουμε και να φύγουν χωρίς να γίνει απολογισμός. Τις επόμενες 10 μέρες θα γίνει μία γενική συνέλευση για να γίνει ο υπολογισμός και αν δικαστικά είμαστε εντάξει και δεν έχουμε κάποιο θέμα θα γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας.

Για το αν μπορούσε να γίνει μερική επικύρωση είπε:

Όχι δεν μπορούσε να γίνει. Πως θα γίνει αφού υπήρχαν δικαστικές εκκρεμότητες; Είναι 4-5 ομάδες όχι μόνο η Καλλιθέα.

Για την επιστολή που έστειλε ο Απόλλων Πόντου είπε:

Εμείς έχουμε στείλει σε όλες τις αρχές τα χαρτιά και περιμένουμε να μας απαντήσουν. Υπεύθυνη γι’αυτό είναι η ΕΠΟ. Αυτή θα μας απαντήσει τι πρέπει να γίνει και τι όχι.

Για το πρωτάθλημα της Football League είπε:

Εμείς έχουμε λόγω για την αναδιάρθρωση αλλά δεν έχουμε ενημερωθεί μέχρι τώρα. Όλα είναι στον αέρα. Ακόμα δεν ξέρουμε πως θα ξεκινήσουμε, πότε και πως θα παίξουμε. Δεν τα ξέρουμε αυτά. Το τοπίο είναι θολό. Προφανώς και έχει καλή πρόθεση ο υπουργός να μοιράσει κάποια λεφτά στο ποδόσφαιρο για να γίνει η αναδιάρθρωση αλλά αυτό δεν πρέπει να το δούμε στην πραγματικότητα;

Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι αυτό που δείχνει την κατεύθυνση και από την στιγμή που η Super League έχει θέματα και προσπαθεί να τα λύσει σαφώς έχει αντανάκλαση και σε εμάς. Εμείς τι μπορούμε να κάνουμε από κάτω με πενιχρά έσοδα; Ζητάμε κάποια πράγματα που πρέπει να μας βοηθήσει η Σούπερ Λίγκα.

Για την προσπάθεια να πάρουν κάποια λεφτά που χρωστάει η Σούπερ Λίγκα είπε:

Καταθέσαμε αγωγή. Ομόφωνα έγινε αυτό. Δεν μπορούμε να μη το κάνουμε είναι ένα ποσοστό που μας ανήκει βάση νόμου. Αν έχουμε δίκιο ή άδικο θα φανεί. Η Σούπερ Λίγκα δεν μας κάλεσε για διάλογο. Θεωρώ στο προσεχές διάστημα θα γίνει.

Για το πότε θα παρθεί η απόφαση της επικύρωσης είπε:

Αυτά είναι θέματα της ΕΠΟ, θα γίνει και η γενική συνέλευση τέλος του μήνα. Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση.

To Top