ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λεπτές ισορροπίες και μεγάλη αγωνία για τις πληρωμές Λάσκαρη

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν η αφορμή για την πρώτη κοινή δημόσια παρουσία του Νίκου Λάσκαρη με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, όμως αυτό που απασχολεί τους πάντες είναι να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες της χρονιάς που ολοκληρώθηκε.

Τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην καθημερινότητα του Άρη λόγω των θεμάτων του Νίκου Λάσκαρη με τον Λετονό επιχειρηματία, Μίχαλς Σούμποτινς (και τις επεκτάσεις αυτών…) είναι μεγάλα και όσο δεν τακτοποιούνται οι εκκρεμότητες, τόσο αυξάνεται η ανασφάλεια όσων έχουν λαμβάνειν, αλλά και η καχυποψία όσων βρίσκονται εκτός περιβάλλον Άρη.

Ο Λάσκαρης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις για τον Άρη χθες από το Αλεξάνδρειο. Είπε ότι βρισκόταν εκεί για την γιορτή του μπάσκετ και όταν ρωτήθηκε ανεπισήμως από τους εκπροσώπους του Τύπου για το θέμα της δειυθέτησης των εκκρεμοτήτων προς την φετινή ομάδα τόνισε ότι θα υπάρχουν νεότερα για τις πληρωμές από την Τετάρτη.

Οι ισορροπίες είναι λεπτές στην συγκεκριμένη υπόθεση και η αγωνία των μελών της ομάδας του Άρη ολοένα και μεγαλώνει. Επίσης, ουδείς μπορεί να προβλέψει πώς θα αντιδράσουν παίκτες και προπονητές στο ενδεχόμενο νέας καθυστέρησης πληρωμών, διότι ήδη η αρχική δέσμευση ήταν να γίνουν πληρωμές μέχρι την Παρασκευή, μετά μέχρι τις 20 του μηνός και πλέον από το στόμα του Νίκου Λάσκαρη ακούστηκε χθες ότι νεότερα θα υπάρχουν από Τετάρτη (21/6).

Εννοείται πως όλη αυτή η καθυστέρηση έχει συνέπειες και στο χτίσιμο της ομάδας της επόμενης χρονιάς.

To Top