Λιανός: “Ο Αγγέλου αξίζει συγχαρητήρια, θα κάνω αγωγή στον διευθυντή των ΜΑΤ”

Έξαλλος ήταν μετά το τέλος του αγώνα και της έντασης που δημιουργήθηκε, ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Ηλίας Λιανός. Ο ισχυρός άνδρας με δηλώσεις του, τόνισε πως θα κάνει αγωγή στον διευθυντή των ΜΑΤ, ενώ υπογράμμισε πως αν ξανασυμβούν αυτά τα πράγματα, τότε θα αποχωρήσει από τον ελληνικό αθλητισμό.

Αναλυτικά, ο Ηλίας Λιανός τόνισε με δηλώσεις του: “Ο κόουτς Αγγέλου αξίζει συγχαρητήρια. Θα προτιμούσα, όμως, οι παίκτες να συγκρατούν τα νεύρα τους όταν παίζουν εκτός έδρας. Σήμερα είχα την τιμή να φάω και σπρέι πιπεριού. Οι αστυνομικοί φωστήρες αποφάσισαν να βάλουν τα ΜΑΤ στον αγωνιστικό χώρο και με τίμησαν με την πρώτη δόση σπρέι πιπεριού, το οποίο και εξαγρίωσε τον κόσμο.

Αν πρόκειται να συνεχιστεί αυτή η πολιτική από τις Αρχές σε ό,τι αφορά στα γήπεδα, καλύτερα όσοι έχουμε μείνει και βάζουμε τα λεφτά μας για να τα χάνουμε, να φύγουμε. Ευχαριστώ πολύ τον διευθυντή των ΜΑΤ και της Αστυνομίας για την συμπεριφορά του. Κακώς έγινε ό,τι έγινε, αλλά άμα αυτό είναι να επαναληφθεί, δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τον ελληνικό αθλητισμό. Θα κάνω αγωγή στον διευθυντή των ΜΑΤ και θα πάρω τον συμμαθητή μου Νίκο Δένδια για να του πω κάποια πράγματα”.

πηγή: basketblog.gr

To Top