ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Λυκογιάννης: “Ο Άρης είναι σωματείο που το χρειάζεται το πρωτάθλημα”

Ο Άρης Λυκογιάννης έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του για τη νίκη, αλλά και στον Άρη για την βελτίωση που είχε στο φινάλε της χρονιάς και σχολίασε την ανάγκη της παρουσίας ενός δυνατού Άρη στο πρωτάθλημα.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Ο τεχνικός του Κολοσσού τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: “Ήταν από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής, κρινόταν η τελευταία θέση στα πλέι οφ. Κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές. Τα επιθετικά ριμπάουντ (του Άρη) ήταν το πρόβλημα του πρώτου ημιχρόνου και τα αρκετά αβίαστα λάθη το πρόβλημα του δεύτερου ημιχρόνου.

Και στην άμυνα πάλεψαν τα παιδιά και επιθετικά είχαμε ψυχολογία μετά τη νίκη μας στα Τρίκαλα. Σουτάραμε με πάνω από 40% στα τρίποντα και αυτός είναι ο βασικός λόγος που κερδίσαμε.

Είναι μεγάλη επιτυχία για τον Κολοσσό που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στα πλέι οφ, σε μια χρονιά που ήταν αρκετά δύσκολη, ξεκίνησε καταπληκτικά, αλλά ο β΄ γύρος κύλησε με αρκετά θέματα, όμως κλείνουμε με καλή γεύση και αυτό είναι μια ανταμοιβή για όσα έχουν κάνει οι παίκτες.

Θα παίξουμε δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, αλλά μοναδικός στόχος είναι να διασκεδάσουμε, να πάρουμε τη συμμετοχή, να δώσουμε χρόνο σε όλους τους παίκτες και να τελειώσουμε όμορφα τη σεζόν.

Συγχαρητήρια και στον Άρη για την προσπάθεια που έκανε και για το τελείωμα της σεζόν. Είναι μια ομάδα που βελτίωσε την εικόνα της, είναι ένα σωματείο που το χρειάζεται το ελληνικό πρωτάθλημα και εύχομαι την επόμενη χρονιά να είναι πιο δυνατός”.

To Top