ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λυχναράς: “Επαφές με διαφημιστική εταιρία για να βρεθεί τηλεοπτική στέγη, ρίξαμε τις απαιτήσεις”

Η εύρεση τηλεοπτικής στέγης έχει τεθεί εξ αρχής ως απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της Φούτμπολ λιγκ. Ο β’ αντιπρόεδρος του συνεταιρισμού, Άρης Λυχναράς, μίλησε για τις επαφές που κορυφώνονται για να λυθεί το ζήτημα.

«Είχαμε μια επαφή με μια μεγάλη εταιρεία στο χώρο της διαφήμισης κι αφού δεν βρίσκεται ένα κανάλι να πάρει το πρωτάθλημα αυτούσιο, να γίνεται μια διαχείριση από τη συγκεκριμένη εταιρεία και ένα κανάλι να δείχνει έναν αγώνα και άλλο κανάλι να μπορεί να δείχνει άλλο. Θα υπάρξουν συνεχείς επαφές με κρατικό και ιδιωτικό κανάλι τις επόμενες ώρες και μέρες. Νυχθημερόν κάνουμε αυτή τη δουλειά για να βρούμε την καλύτερη λύση», τόνισε ο εκπρόσωπος του Κισσαμικού στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Όσο για τα οικονομικές απαιτήσεις της Football League; «Έχουμε υποχωρήσει πολύ από την αρχική μας θέση, αλλά θα πρέπει να φτάσει τουλάχιστον στο 1,5 εκατ. ευρώ», τόνισε.

Ακόμη είναι ασαφές πότε θα αρχίσει η Football League, αλλά όπως δήλωσε ο Άρης Λυχναράς «…ευχόμαστε να έχουμε ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα τη νέα σεζόν και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις γι’ αυτό».

To Top