Λύγισε ο Άρης από τα προβλήματα, ήττα στο μπάσκετ με αμαξίδιο

Την ήττα γνώρισε ο Άρης WBC από τον Μέγα Αλέξανδρο 94 . Σε έναν αγώνα όπου αναδείχθηκαν τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας , ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ο μεγάλος νικητής .

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Παράλληλα με αυτήν την νίκη του κατακτά και την πρώτη θέση στον Βόρειο Όμιλο που τον στέλνει ώς πρώτο στο φετινό Final Four . Η πορεία του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα , μπορεί να χαρακτηριστεί ουδέτερη αφού ο αρχικός στόχος της συμμετοχής στο Final Four άλλαξε από την αρχή σχεδόν του πρωταθλήματος .

Τα έντονα αγωνιστικά προβλήματα δεν μπόρεσαν να ξεπεραστούν και την φετινή χρονιά . Όλη η ομάδα σύσωμη είχε αποφασίσει πως όλους τους αγώνες θα τους χτυπήσει στα ίσια ξέροντας πως το τμήμα δεν θα λάμβανε μέρος στο Final Four ούτε ακόμα και την πρώτη θέση να καταλάμβανε . Η απόφαση αυτή ήταν πολύ δύσκολη αλλά απολύτως δικαιολογημένη αφού η προσπάθεια των παικτών επισκιάζοταν από τα εξωαγωνιστικά προβλήματα.

Μην ξεχνάμε πως οι παίκτες του Άρη δεν είναι επαγγελματίες στο χώρο και αυτό που πράττουν είναι μόνο από αγάπη για το ομαδικό άθλημα της καλαθοσφαίρισης σε αμαξίδιο .
Ευχόμαστε στον Μέγα Αλέξανδρο 94 καλή και επιτυχημένη πορεία στο Final Four αλλά και στις δύο ομάδες από τον Βόρειο Όμιλο που θα λάβουν μέρος στα μπαράζ καλή συνέχεια .

Το προφίλ του αγώνα

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ 08-12 , 10-14 , 09-17 , 09-09
ΗΜΙΧΡΟΝΟ 18-26
ΤΕΛΙΚΟ 36-52

Άρης WBC ( Coach Χατζηζωγίδου )
Τσακιλτσίδης , Καραδήμος , Βαρυτιμίδης , Μαλτάς , Καλογιάννης , Γαβράς , Κεφαλάς 5π. ( 1 τρ. ) , Τσιντάρης 21 , Οικονόμου 6π. , Βλαστός 4π.

Μέγας Αλέξανδρος 94 ( Κασαπίδης )
Διμπιτούζης Α. 9π , Διμπιτούζης Π. 2π , Παπαδόπουλος , Maric 20π , Σαουλίδης 12 π , Vezmar 2π , Ανατολίτης Κ. , Τσότρας , Δίτσης 7π

Επόμενη και προτελευταία αγωνιστική με τους Αργοναύτες Βόλου , εκτός έδρας το ΣαββατοΚύριακο 19-20 Μαϊου 2018 .

To Top