Μάρκου: “Όλοι στο πλευρό του ιστορικού Άρη, σύλλογος που εκπαιδεύει τα παιδιά μας”

Η ανεξάρτητη βουλευτής Θεσσαλονίκης Κατερίνα Μάρκου πήρε θέση για το πρόβλημα της ΚΑΕ Άρης μιλώντας στα ερτζιανά.  Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8

Η προσωπική της άποψη μετά την ανοιχτή επιστολή του ΑΣ Άρης για την ΚΑΕ:

Προσωπικά ως Κατερίνα στέκομαι στο πλευρό του «Ερασιτέχνη» Άρη και στη προσπάθεια να βρεθεί μία λύση και για τα οικονομικά θέματα και για τα θέματα του Αλεξάνδρειου. Παρ’όλα αυτά όμως και ο Άρης ως ομάδα για να μπορέσουμε και εμείς να λάβουμε μία θέση πρέπει να ενημερώσει την πολιτεία πρέπει να κάνει ένα ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους βουλευτές Α’ -Β’ Θεσσαλονίκης, του νομού Ημαθίας, Πιερίας, Σερρών, Κιλκίς, Χαλκιδικής έτσι ώστε να μας ενημερώσει να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει. Εγώ προσπάθησα να πάρω τον κ. Αρβανίτη, δυστυχώς δεν κατάφερα να επικοινωνήσω μαζί του.

Για την ενημέρωση που θα πρέπει να κάνει ο Άρης προς τους βουλευτές:

Από την μεριά του ο Άρης πρέπει να μας ενημερώσει, γιατί η ενημέρωση που παίρνουμε είναι από τα site που πολλές φορές δεν είναι ολοκληρωμένη η ενημέρωση και δεν ξέρουμε πραγματικά τι γίνεται. Δεν είμαι λογιστής δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει αν έχω όμως μια επίσημη η ενημέρωση από τον Άρη είμαι σίγουρη ότι όλοι θα είμαστε εκεί και θα προσπαθήσουμε την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία εκπαιδεύει τα παιδιά μας.

Οι αποφάσεις που πρέπει να παρθούν για το καλό της ομάδας:

Ο Άρης έχει τους νομικούς του, αυτούς που χειρίζονται τα οικονομικά πρέπει να δούμε τι έγινε τόσο καιρό, να δούμε τι γίνεται από εδώ και πέρα, που είναι τα σοβαρά προβλήματα, ποια είναι αυτά που μπορούν να ξεπεραστούν με καλή θέληση και στο πλαίσιο πάντα της νομιμότητας και να είμαστε όλοι εκεί να τους βοηθήσουμε.

Για τις δηλώσεις του Μπουτάρη για την Μακεδονία είπε:

Την ταυτότητα μας την ξέρουμε την φωνάξαμε, αν χρειαστεί θα την ξαναφωνάξουμε το τι μπορεί να λένε οι άλλοι δεν μας αφορά και να το δεχτούν οι ξένοι εμείς δεν πρέπει να δεχτούμε την ονομασία Μακεδονία. Ο καθένας μας θα κριθεί την στιγμή που πρέπει όταν θα σηκώσουμε το χέρι στην Βουλή στην προκειμένη περίπτωση εγώ ως βουλευτής και θα πω ναι ή όχι στην ονομασία.

To Top