Μέσα Γκίκας, Βεζένκοφ, εκτός ο Καραθανάσης

Κανονικά στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα (σ.σ. κεκλεισμένων των θυρών) με τον Κολοσσό βρίσκονται ο Νίκος Γκίκας και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Δημήτρης Καραθανάσης που αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο.

Το δελτίο τύπου της ΚΑΕ αναφέρει: “Με μία προπόνηση ολοκλήρωσε ο ΑΡΗΣ την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου (23/11, 5μ.μ., NS2 & NS2 HD/ Λ.π.Λ) με τον Κολοσσό Ρόδου H Hotels, στο «Nick Galis Hall», όπου η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Γιάννης Καραθανάσης ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και δε θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την ομάδα της Ρόδου. Στον αντίποδα, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ και ο Νίκος Γκίκας προπονήθηκαν σήμερα Παρασκευή (21/11) και συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του σαββατιάτικου αγώνα, παρότι δεν είναι 100% έτοιμοι.

Πριν από τον αγώνα, οι παίκτες του ΑΡΗ είδαν σε βίντεο τον Κολοσσό Ρόδου.

Τη 12άδα του ΑΡΗ για τον αγώνα με τον Κολοσσό απαρτίζουν οι: Τόρεϊ Τόμας, Στέφεν Αντεγκμπόγιε, Νίκος Γκίκας, Στέλιος Πουλιανίτης, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, Σπύρος Μούρτος, ΛαΜάρκους Ριντ, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Σωτήρης Μανωλόπουλος, Ντρου Νέιμικ, Βασίλης Σίμτσακ, Κώστας Χαρίσης”.

To Top