Μέχρι το 2020 στην Μερσέντες ο Χάμιλτον με τουλάχιστον 68 εκ. ευρώ!

Ο Λιούις Χάμιλτον υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τη Μερσέντες, το οποίο θα τον κρατήσει στη γερμανική ομάδα μέχρι το 2020 με ετήσιες απολαβές που μπορούν να φτάσουν τα 45 εκατομμύρια ευρώ!

Ήταν θέμα χρόνου να επικυρωθεί κι επίσημα, η προφορική και αρχική συμφωνία που υπήρχε μεταξύ του Βρετανού παγκόσμιου πρωταθλητή και της γερμανικής ομάδας και επιλέχθηκε να ανακοινωθεί παραμονές του Γερμανικού GP.

Οι δύο πλευρές ήταν απόλυτα ευχαριστημένες από τη συνεργασία που έχει ξεκινήσει από το 2013, έχοντας κατακτήσει τρία πρωταθλήματα οδηγών (2014, 2015, 2017) και τέσσερα κατασκευαστών (2014, 2015, 2016, 2017).

Οι πληροφορίες από το Νησί αναφέρουν ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Χάμιλτον είναι διετές, με εγγυημένες ετήσιες απολαβές 34 εκατομμύρια ευρώ, οι οποίες μπορούν με τα διάφορα μπόνους που έχουν συνυπολογιστεί να φτάσουν μέχρι τα 45 εκατομμύρια ευρώ!

Ο 33χρονος πιλότος ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του: «Είναι πολύ καλό που έληξε αυτό το θέμα κι επίσημα, ώστε να συνεχίσουμε την… καθημερινότητά μας. Είμαι μέλος της αγωνιστικής οικογένειας της Mercedes, εδώ και 20 χρόνια και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος απ’ ότι είμαι τώρα στην ομάδα μου!

Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος τόσο εντός όσο κι εκτός πίστας και ανυπομονώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι με τη Mercedes για να κερδίσω κι άλλους τίτλους. Είμαι βέβαιος ότι έχω κάνω τη σωστή επιλογή να παραμείνει στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια».

To Top