Μήτογλου και Ιωακειμίδης οι επιπλέον προσθήκες στην Φλώρινα

Στους 14 παίκτες που ήταν σίγουροι ότι θα βρεθούν στην Φλώρινα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας προστέθηκαν και άλλοι δύο. Ο Κώστας Μήτογλου, ο οποίος ίσως και στη διάρκεια της ημέρας ανακοινωθεί επίσημα από την ΚΑΕ και ο Σίμος Ιωακειμίδης, ο οποίος συμμετέχει από το μεταβατικό πρόγραμμα στις προπονήσεις του Άρη.

Ήταν ευχάριστη έκπληξη για όλους, που είδαν τον Μήτογλου χθες το απόγευμα ντυμένο στα κιτρινόμαυρα. Οι δύο πλευρές, Άρης και Αστέρια, τα έχουν βρει και λογικά σήμερα ο 17χρονος φόργουορντ θα αποτελέσει και επίσημα παίκτη της ομάδας.

Για τον Ιωακειμίδη δεν έχει αλλάξει κάτι από το ξεκίνημα της δεύτερης παρουσίας του στην ομάδα. Συμμετείχε στο πρόγραμμα μεταβατικών προπονήσεων μετά το τέλος του πρωταθλήματος, συμμετέχει κανονικά και στην προετοιμασία από το ξεκίνημα και προσπαθεί να πείσει τον Αγγέλου ότι μπορεί να βοηθήσει. Και μόνο το γεγονός ότι ακολούθησε την αποστολή στην Φλώρινα είναι ένα θετικό για τον Θεσσαλονικιό γκαρντ.

Με αυτούς τους δύο παρόντες στην Φλώρινα ο Αγγέλου έχει 16 παίκτες στην προετοιμασία της ομάδας. Οι υπόλοιποι 14 είναι οι Ασημακόπουλος, Χαρίσης, Πελεκάνος, Χαντ, Μποχωρίδης, Βεζένκοφ, Μούρτος, Τσακαλέρης, Σαρικόπουλος, Κελεσίδης, Γκίκας, Αθηναίου, Πουλιανίτης και ο υπό δοκιμήν Λαρεντζάκης.

 

 

To Top