Μίνιτς: “Είχαμε φοβερή ενέργεια, στο χέρι μας η έκτη θέση”

Η εμφάνιση του Άρη κόντρα στα Τρίκαλα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και για τον Μίλαν Μίνιτς που δεν ήξερε τι να περιμένει από τους παίκτες του μετά από μια διακοπή τριών βδομάδων. Ο Σέρβος υποστήριξε πως η κατάκτηση της έκτης θέσης στην κανονική περίοδο εξαρτάται από τους κίτρινους.

Ο Μίνιτς είπε αρχικά πως «προετοιμαστήκαμε για ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Τα Τρίκαλα έκαναν καλά παιχνίδια τελευταία αλλά είναι δύσκολο για μια ομάδα που δεν έχει κάποιον στόχο να βρει κίνητρο. Υπήρξε αυτή η διακοπή των τριών εβδομάδων και ούτε εγώ μπορούσα να προβλέψω ποια εικόνα θα είχαμε σήμερα αλλά ούτε και ποια θα είναι η εικόνα του αντιπάλου. Η διαφορά των δυο ομάδων ήταν στην ενέργεια. Εμείς είχαμε φοβερή ενέργεια και στα 40 λεπτά. Με τη νίκη αυτή παραμένουμε εντός στόχου. Πετύχαμε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη μας η κατάκτηση της έκτης θέσης είναι στο χέρι μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά που δούλεψαν πολύ καλά αυτές τις τρεις βδομάδες. Παίζουμε το τελευταίο παιχνίδι στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό και θέλουμε τη νίκη και παράλληλα νίκη των Τρικάλων που υποδέχονται τον ΚΑΟΔ”.

Πρόσθεσε πως “πήραμε 17 επιθετικά ριμπάουντ, πετύχαμε αρκετούς πόντους στον αιφνιδιασμό”.

Ερωτηθείς αν η αποχώρηση του Γιάννη Αθηναίου έκανε τελικά καλό στην ομάδα απάντησε: “Εμείς μιλάμε για τα παιδιά που είναι εδώ. Αυτοί προσπαθούν για το καλύτερο. Ο Αθηναίου είναι ένας πολύ καλός παίκτης και με τη φυγή του κερδίσαμε σε ομαδικότητα, παίζουμε πιο οργανωμένα και πιο ομαδικά στην άμυνα. Σήμερα πρώτος ριμπάουντερ της ομάδας ήταν ο Μούρτος και όχι κάποιος ψηλός. Το πρόγραμμα αυτό έχει διετή ορίζοντα και τόσο οι ιδέες όσο και η οργάνωση έγιναν από τον Βαγγέλη Αγγέλου».

To Top