ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μαζουλουξής: «Φέτος ο Άρης είναι ξεκάθαρο φαβορί και αυτό το δείχνει από την αρχή»

Ο πρώην παίκτης του Άρη Κυριάκος Μαζουλουξής και νυν του Εργοτέλη, μίλησε με αφορμή το παιχνίδι της Κυριακής. 

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για το ποιός είναι ο στόχος του φετινού Εργοτέλη είπε:

Δουλέψαμε πολύ και  στις πρώτες αγωνιστικές  φαίνεται, είμαστε μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο και πετυχαίνει αυτό που θέλει, εννοώ τον τρόπο παιχνιδιού αλλά είμαστε άτυχοι, καθώς στα πρώτα παιχνίδια έχουμε χάσει πολλές ευκαιρίες και δεν ΄έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δουλέψουμε.

Δεν έχουμε βάλει κάποιον στόχο συγκεκριμένα, έχουμε πει ότι βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε μέσα στην χρονιά, και η γνώμη μου είναι ότι θα είμαστε πολύ ψηλά στην βαθμολογία.

Για το πέρασμα του από το εξωτερικό είπε:

Από την ομάδα που ήρθα του εξωτερικού με την ομάδα του Εργοτέλη δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ακόμα και ο πρόεδρος είναι ίδιος, και επειδή έχει ζήσει στο εξωτερικό, μας έχει μεταφέρει αρκετές από τις συνήθειες  και μπορώ να πω ότι λειτουργούμε σε πρότυπα που δεν είναι συνηθισμένα με το ελληνικό  ποδόσφαιρο.

Για τον Άρη είπε:

Εννοείται πως ο Άρης είναι φαβορί για την άνοδο και όχι μόνο λόγω ονόματος αλλά και επειδή την φετινή χρονιά έχει δείξει πιο σοβαρά δείγματα  και πιστεύω ότι είναι πιο καλά οργανωμένος στο αγωνιστικό κομμάτι. Μόνο που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς είναι ξεκάθαρο. Βλέπω ότι φέτος ο Άρης είναι πιο δεμένος, ότι το σύνολο είναι πιο συμπαγές  και πιστεύω πέρσι ήταν πιο μεγάλα ονόματα σε σχέση με φέτος και αυτό έχει μια θετική αύρα στην οργάνωση της ομάδας.

Για το παιχνίδι απέναντι στον Άρη είπε:

Εμείς θα πάμε για την νίκη, παρότι δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε αλλά είναι ο στόχος μας για το κάθε παιχνίδι.

Για το φιλικό του Άρη με την Μπόκα είπε:

Είδα το φιλικό με την Μπόκα και πιστεύω ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να ζήσει ένα γεμάτο γήπεδο με 20.000 κόσμο και τέτοια ατμόσφαιρα. Ήταν κάτι ξεχωριστό.

To Top