Μακελειό στον Πειραιά με 15 τραυματίες (photos)

Πραγματικό μακελειό σε μπαρ του Πειραιά τα ξημερώματα του Σαββάτου! Λίγο μετά τις 4 το πρωί, αλλοδαπός σε κατάσταση σοκ πυροβόλησε με ένα καλάσνικοφ και τραυμάτισε 15

 θαμώνες μπαρ στην ακτή Δηλαβέρη στον Πειραιά. 

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται στους δεκαπέντε, εκ των οποίων οι έξι είχαν επιπόλαια τραύματα και πήραν εξιτήριο αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Πέντε από τα θύματα του παρανοϊκού δράστη έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αττικόν, δύο με τραύματα στο θώρακα μεταφέρονται αυτή την ώρα στον Ερυθρό Σταυρό για να χειρουργηθούν και οι υπόλοιποι δύο νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό. Τα θύματα του παρανοϊκού δράστη που έχουν μεταφερθεί στο Αττικόν φέρουν τραύματα στα χέρια και στο κεφάλι. Ολοι οι τραυματίες είναι ηλικίας μικρότερης των 30 ετών.

Στον Ευαγγελισμό χειρουργούνται αυτή την ώρα δύο νέοι, ένα αγόρι και ένα κορίτσι 23 ετών, που φέρουν διαμπερή τραύματα στο θώρακα και στο μηρό.

Πώς έγινε το πρωτοφανές περιστατικό

Σύμφωνα με όσα είπε στην αστυνομία ο ιδιοκτήτης του μπαρ «Έτσι απλα ελληνάδικο» επί της οδού ακτή Δηλαβέρη 21, το πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε περίπου στις 4.15 τα ξημερώματα. Ο άγνωστος αλλοδαπός στάθηκε έξω από την τζαμαρία του καφέ μπαρ, και με ένα καλάσνικοφ γάζωσε το κατάστημα πυροβολώντας εναντίον των θαμώνων ενώ ούρλιαζε: «Θα σας σκοτώσω όλους! Απόψε θα χυθεί αίμα!».

Ο αλλοδαπός, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είναι σεσημασμένος κακοποιός, λίγη ώρα πριν το δολοφονικό αμόκ βρισκόταν στο μπαρ όπου ήπιε τρία ποτά. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, αφού πλήρωσε το λογαριασμό του έφυγε, κάποια στιγμή περίπου στις 4.

Αφού βγήκε από το μπαρ, ο άγνωστος αλλοδαπός πιθανότατα πήγε στο αυτοκίνητό του, πήρε ένα καλάσνικοφ και για άγνωστο λόγο επέστρεψε στο μπαρ. Στάθηκε έξω από την τζαμαρία, πυροβόλησε και προκάλεσε μακελειό. Την ώρα που ο παρανοϊκός κακοποιός πυροβολούσε,  ο ιδιοκτήτης είπε στους θαμώνες να πέσουν όλοι κάτω και έδωσε οδηγία στον DJ να σταματήσει τη μουσική.

«Σταμάτησε στο πεζοδρόμιο και βάραγε αδιακρίτως… Γυναίκες, άντρες…», δήλωσε στους δημοσιογράφους περίοικος. «Ακούσαμε ουρλιαχτά, είδαμε ασθενοφόρα», περιγράφει ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος είπε ότι την ώρα που συνέβαινε το επεισόδιο φοβήθηκε να βγει στο μπαλκόνι του…

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία ο δράστης της επίθεσης είναι αλλοδαπός, σεσημασμένος και με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Αυτή την ώρα η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη. Σύμφωνα με φωτογραφίες η ΕΛΑΣ έχει φωτογραφία του δράστη με μία κοπέλα και βάσει αυτού του ντοκουμέντου γίνεται η επιχείρηση σύλληψής του.

Περίπου 35 ετών και Αλβανός είναι ο δράστης, σύμφωνα με όσα είπε στο protothema.gr η σύζυγος του ιδιοκτήτη του μπαρ «έτσι απλά, ελληνάδικο». Σύμφωνα με όσα είπε η κυρία Ελένη η ζωή κανενός εκ των τραυματιών δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

«Ένας τρελός γάζωσε το μαγαζί», μας είπε η σύζυγος του ιδιοκτήτη του μπαρ στον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρανοϊκός που είναι υπεύθυνος για το μακελειό με τους 11 τραυματίες στην ακτή Δηλαβέρη στον Πειραιά ευθύνεται για τουλάχιστον ακόμη ένα αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε στις 31 Οκτωβρίου στο Μεταξουργείο.

Στο περιστατικό εκείνο, που έγινε σε καφενείο επί των οδών Χίου και Κρήτης στο Μεταξουργείο, άγνωστος πυροβόλησε εναντίον των θαμώνων του καταστήματος σκοτώνοντας έναν 44χρονο πελάτη. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ η επίθεση εκείνη έχει πολλές ομοιότητες με το σημερινό μακελειό. Η σημερινή επίθεση μοιάζει και με το περιστατικό που έγινε στις 6 Νοεμβρίου στον Άγιο Παντελεήμονα, όταν άγνωστος πυροβόλησε με καλάσνικοφ σε μπαρ επί της οδού Αριστοτέλους στον Άγιο Παντελεήμονα, χωρίς όμως να υπάρξουν τραυματισμοί. Ηδη έχουν συγκεντρωθεί οι κάλυκες από την αιματηρή επίθεση στον Πειραιά. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ στα ειδικά εργαστήρια της Αστυνομίας θα προσπαθήσουν να τους συγκρίνουν με τους κάλυκες από την επίθεση στο Μεταξουργείο και στον Άγιο Παντελεήμονα για να κάνουν βαλλιστική έρευνα και να διαπιστώσουν αν πρόκειται για τον ίδιο δράστη.

Πηγή: protothema.gr 

To Top