“Μας έδωσε υποσχέσεις μέχρι την Παρασκευή για χορηγίες… Τον πιστέψαμε, ο Άρης έχει διοίκηση”

Το μέλος του Α.Σ. Άρης, Σάββας Αναστασίου, μίλησε για την εμπιστοσύνη που δόθηκε στον Πάνο Στεφανίδη και ανέφερε πως υπάρχουν προσυμφωνίες που θα ανακοινωθούν μέχρι την Παρασκευή.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον «Αρένα»:

Για την συνάντηση που είχε με τον Πάνο Στεφανίδη: «Εμείς βρεθήκαμε για άλλη δουλειά με τον κ. Κουράκο στα γραφεία του Α.Σ και πιο συγκεκριμένα για το τι θα κάνουμε με το βόλεϊ ώστε να κατέβει η ομάδα και να παίξει, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο. Βρεθήκαμε με τον κ. Στεφανίδη που γνωρίζονται από τα παιδικά χρόνια με τον Κουράκο.

Μας έκανε μια ενημέρωση και μας είπε για τις κινήσεις που θα γίνουν τώρα, αλλά και αυτές που έχουν γίνει όσον αφορά στις χορηγίες, τα οικονομικά και τις μεταγραφές. Δουλεύουν οι άνθρωποι καθημερινά να λύσουν τα προβλήματα που είναι πολλά. Σήμερα θα είναι στην Αθήνα για να κλείσουν οριστικές συμφωνίες.

Εκκρεμεί και το θέμα για να γίνουν πέντε οι επιτρεπόμενες μετάγραφες και αυτό θα είναι θετικό για την ομάδα. Μας έχει αναφέρει κάποια ονόματα χορηγών που δεν μπορώ να τα πω. Έχουν γίνει κάποιες προσυμφωνίες και δεν θέλω να χαλάσει κάτι. Επίσης κάποιες μεταγραφές θα ακολουθήσουν Πέμπτη προς Παρασκευή. Σε αυτό το κομμάτι δουλεύουν ο κ. Καλαιτζίδης με το τιμ του».

Για το κάλεσμα που πρέπει να γίνει προς τον Νίκο Γκάλη: «Εγώ βλέπω ότι υπάρχει μια τάση ειδικά από το Α.Σ να καλεστούν οι παλιοί βετεράνοι. Στο ΑΣ βλέπουμε τώρα τον Λυπηρίδη, τον Ραμπότα και όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα βοηθήσουν. Σαφέστατα δεν υπάρχει καμιά διαφωνία πως μπορεί να βοηθήσει ο Νίκος Γκάλης».

Για την εμπιστοσύνη που υπάρχει προς τον Στεφανίδη: «Μας είπε ότι μέχρι Παρασκευή θα έχει συμφωνήσει. Τον πιστέψαμε, ο Άρης έχει διοίκηση και δεν τίθεται κανένα θέμα περί Ηλιάδη, Σκόρδα και όλα αυτά που κάποιοι βγάζουν στο διαδίκτυο και δημιουργούν αρνητικό κλίμα. Πρέπει να είσαι ανισόρροπος για να θες να το κανείς αυτό. Ας πληρώσει ο κ. Ηλιάδης τις οφειλές που άφησε πρώτα. Φυσικά και άφησε χρέη όχι μόνο στην ΠΑΕ αλλά και ο Α.Σ δεν πήρε αυτά που έπρεπε σαν ποσοστά».

Για την περίπτωση να μην καταφέρει η διοίκηση να βρει χορηγίες: «Δεν θέλω να το σκέφτομαι αυτό το πράγμα. Πιστεύω πως ο κ. Στεφανίδης και το τιμ του προσπαθούν νύχτα μέρα. Αν δεν τα είχαν καταφέρει πιστεύω δεν θα καθόντουσαν».

Για το αν υπάρχει κάποια διορία: «Η διορία μου ακούγεται κάπως περίεργη και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα των μεταγραφών καλά – καλά. Υπάρχει διοίκηση στην ΠΑΕ, στηρίζουμε την κατάσταση και πιστεύουμε πως θα υπάρξει βιώσιμη ομάδα για να παίξει στην Φούτμπολ Λιγκ. Η διοίκηση είναι διορισμένη κανονικά μέχρι τον Νοέμβριο».

Για τις κινήσεις που έχουν γίνει στο βόλεϊ: «Στο βόλεϊ έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις και πιστεύουμε την επόμενη βδομάδα να έχουμε θετική κατάληξη. Πιέζουν οι ημερομηνίες με την προαδειοδότηση και όλα αυτά. Έχω συζητήσει με τον πρόεδρο και περιμένω το “οκ” για το επόμενο βήμα. Εγώ για τον κ. Χαριτωνίδη έχω εκφράσει την άποψη μου στο συμβούλιο και στον πρόεδρο. Δεν νομίζω πως θα εμπλακεί. Εγώ θα ασχοληθώ με το βόλεϊ μαζί με το υπόλοιπο τιμ ανθρώπων».

Για την πώληση του Διούδη: «Για τον Διούδη μας ενημέρωσαν πως η μεταγραφή του είναι το ποσό 250.000 χιλ. ευρώ και πρόσθετα 50.000 χιλ. ευρώ αν συμπληρώσει 15 παιχνίδια. Είναι 20 χρονών παλικάρι και δεν πιστεύω πως η αξία του μπορούσε να φτάσει σε πολύ υψηλότερα επίπεδα».

To Top