Μαστίγιο και καρότο από Αγγέλου! Και συγχαρητήρια, αλλά και παράπονα…

Όλοι είναι χαρούμενοι γιατί ο Άρης κερδίζει και πείθει, αλλά ο Βαγγέλης Αγγέλου είναι δεδομένο ότι μέσα στην βδομάδα που έρχεται θα έχει πολλά να πει στους παίκτες του για αδράνειες που παραλίγο να στοιχίσουν μια νίκη χθες το στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Ο τεχνικός του Άρη έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη, γιατί όντως στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν κυρίαρχοι, έλεγξαν τον ρυθμό, τα ριμπάουντ, αλλά… Αυτό το “αλλά” θα αναλυθεί ενδελεχώς μέσα στην βδομάδα.

Ο Άρης έκανε 15 λάθη, νούμερο ιδιαίτερα μεγάλο, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι μοίρασε 13 ασίστ, είχε δηλαδή αρνητικό πρόσημο στην σχέση ασίστ – λαθών, στην οποία ουσιαστικά βασίζεται η φιλοσοφία του Αγγέλου.

Επιπροσθέτως, οι κίτρινοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 11 πόντους διαφορά κάτι λιγότερο από τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε (75-64 στο 36′), προηγήθηκαν με 79-71 κάτι λιγότερο από δύο λεπτά, κι όμως έχασε εύκολα αυτές τις διαφορές. Γι’ αυτό και ο Αγγέλου έκανε το παράπονό του στην συνέντευξη Τύπου. Το χθεσινό ματς έπρεπε να το είχε καθαρίσει ο Άρης και πολύ πιο νωρίς και πολύ πιο άνετα.

 

To Top