Ματσάρες στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Γιουβέντους – Ρεάλ και Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι οι «γιγαντομαχίες» στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ – Βατός ο δρόμος για τα ημιτελικά για Μπάγερν (με Σεβίλλη) και Μπαρτσελόνα (με Ρόμα).

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Μια επανάληψη του περσινού τελικού του Κάρντιφ ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους αλλά και έναν αγγλικό εμφύλιο ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι έβγαλε η κληρωτίδα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θεωρητικά βατός ο δρόμος για τους «4» για Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου που θα βρουν απέναντί τους Ρόμα και Σεβίλλη αντίστοιχα.

Η κλήρωση ουσιαστικά φέρνει μία αγγλική ομάδα στην τετράδα για πρώτη φορά μετά την σεζόν 2015/16 όταν τότε η Σίτι είχε μείνει εκτός από την Ρεάλ Μαδρίτης στον δρόμο της βασίλισσας για τον τελικό του Μιλάνου. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Γιουβέντους είναι η μονάδα ομάδα που έχει καταφέρει να αφήσει εκτός τη Ρεάλ σε νοκ άουτ της διοργάνωσης την τελευταία τετραετία, την περίοδο 2014/15.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Μπαρτσελόνα – Ρόμα

Σεβίλλη – Μπάγερν Μονάχου

Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι

Οι πρώτοι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για το διήμερο 3 και 4 Απριλίου και οι επαναληπτικοί μία εβδομάδα αργότερα. Ο τελικός θα γίνει στις 26/5 στο Κίεβο.

To Top