“Μεγάλη ομάδα ο Άρης, δεν έχω αποφασίσει ακόμα”

Ο Κώστας Μανωλάς  αναφέρθηκε στον Άρη, το πότε θα πάρει την απόφασή του και το βαθμό δυσκολίας που θα έχει η Φούτμπολ Λιγκ τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον “Αρένα”: «Εξετάζω προτάσεις, ενώ ήρθα σε επαφή με τον Άρη και με άλλες ομάδες και προτεραιότητά μου είναι η Α’ Εθνική. Με βοήθησε πολύ η ομάδα των Χανίων και κανείς δεν περίμενε αυτή τη συνεργασία».

Για τις δηλώσεις του πατέρα του ότι ο Άρης θα αρέσει στον ίδιο: «Είναι πολύ μεγάλη ομάδα ο Άρης, παίζει και σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο, έχει τρομερό κόσμο και από εκεί και πέρα θα δούμε. Τώρα θα αξιολογήσω τις προτάσεις, που έχω και από Β’ και από Α’  Εθνική»

Για το πότε θα αποφασίσει: «Περιμένω ακόμη μήπως βρεθεί και τίποτα καλύτερο, αλλά πιστεύω πως σύντομα θα καταλήξω. Η αλήθεια είναι πως στο μυαλό μου ήθελα να δοκιμαστώ έξω, αλλά έκανα εγχείρηση στις αμυγδαλές και με κράτησε πίσω αυτό».

Για το βαθμό δυσκολίας που θα έχει η Φούτμπολ Λικ: «Πιστεύω ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και ίσως να είναι καλύτερη από την Α’ σε θέμα ποιότητας. Οι περισσότεροι θα κοιτάνε τη Β’ που είναι ο Άρης, ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός Βόλου κλπ».

Για το αν συμβουλευτεί τον πατέρα του: «Βέβαια, διότι ο πατέρας μου είναι στον χώρο έχει μεγάλη εμπειρία και γνωρίζει πολλά πράγματα».

To Top