Μεγάλο ματς: Μπόκα – Ρίβερ συγκρούονται για το Super Cup Αργεντινής

Το κατά πολλούς κορυφαίο ντέρμπι του ποδοσφαιρικού πλανήτη διεξάγεται τα ξημερώματα (02:10 ώρα Ελλάδας) στην Αργεντινή, όπου Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ συγκρούονται με φόντο το Super Cup! Stoiximan.gr: Το Τσάμπιονς Λιγκ παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Το κορυφαίο κατά πολλούς ντέρμπι του πλανήτη, αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία από τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους και πονοκεφαλιάζει τις αρχές της Αργεντινής καθώς οι οπαδοί των δύο ομάδων δεν φημίζονται για τον… ψύχραιμο τρόπο που αντιμετωπίζουν την περίσταση.

Μπόκα και Ρίβερ φτάνουν στον τελικό από εντελώς διαφορετική αφετηρία, ωστόσο οι πρωταγωνιστές δήλωσαν όλες αυτές τις μέρες πως σε καμία περίπτωση δεν θα παίξει ρόλο στην έκβαση του ντέρμπι η γενική φετινή εικόνα των ομάδων.

Οι “Xeneizes” καλπάζουν στο πρωτάθλημα, προπορεύονται στη βαθμολογία και στο τελευταίο τους ματς κέρδισαν με σκορ 2-1 την Τίγκρε. Οι “Millonarios” πραγματοποιούν μια κακή σεζόν, έχουν συγκεντρώσει μόλις 23 βαθμούς μετά από 19 αγωνιστικές και έβαλαν φρένο σε ένα σερί ανομβρίας κερδίζοντας στο τελευταίο εκτός έδρας την Πατρονάτο με 1-0.

Rossi, Jara, Goltz, Magallán, Fabra, Nández, Barrios, Pérez, Pavón, Tevez και Cardona., είναι οι πιθανότεροι έντεκα στα πλάνα του Guillermo Barros Schelotto για το βασικό σχήμα της Μπόκα., σε σύστημα 4-3-3.

Armani, Montiel, Maidana, Martínez Quarta, Saracchi, Nacho Fernández, Enzo Pérez, Ponzio, Gonzalo Martínez, Pratto και Mora, έχουν προβάδισμα στα σχέδια του Marcelo Gallardo όσον αφορά τα πρόσωπα της ενδεκάδας στη Ρίβερ Πλέιτ σε σύστημα 4-4-2.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο τελικός είναι sold out, εισιτήριο δεν έμεινε ούτε για δείγμα… Οι δύο ομάδες έφτασαν στην Mendoza από την προηγούμενη του τελικού, ενώ θέλοντας να στείλουν το μήνυμα πως πρόκειται για ένα παιχνίδι και όχι πόλεμο, ο πρόεδρος της AFA, Chiqui Tapia, μαζί με τους ομολόγους του των Μπόκα (Daniel Angelici) και Ρίβερ (Rodolfo D’Onofrio), δείπνησαν μαζί το βράδυ της Τρίτης (13/3).

Αν στα 90 λεπτά του τελικού δεν υπάρξει νικητής, οι ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην διαδικασία των πέναλτι. Μέχρι τότε, θυμηθείτε τι σημαίνει ένα ντέρμπι Μπόκα – Ρίβερ στο βίντεο που ακολουθεί…

Πηγή: sport24.gr/ole.com.ar

To Top