ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μελισσάς: “Μιλάει η δουλειά του Σπανού, μαχητής και πιο έμπειρος πλέον ο Σόουζα”

Ο πρώην παίκτης, τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών του Άρη και στενός συνεργάτης του Δημήτρη Σπανού, Πασχάλης Μελισσάς, μίλησε για την προσπάθεια των κιτρινόμαυρων.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Είμαστε νέοι και θα αντέξουμε, υπάρχει κατανόηση από την πλευρά του προπονητή, κάποιες μέρες δεν προλαβαίνω, μιλάμε μέσω τηλεφώνου και υπάρχει μια καλή σχέση.

Αυτά δεν γίνονται από τη μια μέρα στη άλλη, πρέπει να υπάρχει ένα πλάνο, εμείς χτίζουμε την βάση γι’ αυτό που θα ανταμώσουμε στην Σούπερ Λίγκα και πάλι θα χρειαστεί αγώνας από όλους φυσικά, θα είναι καλύτερες οι συνθήκες, υπάρχει μια αισιοδοξία ότι η ομάδα είναι με το ένα πόδι στην Σούπερ Λίγκα.

Υπάρχει ένα έμμεσο αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή, κάποια ταλέντα που μαζέψαμε, ο Αρβανίτης που είναι τερματοφύλακας και είναι πολύ κοντά στην πρώτη ομάδα όπως επίσης και άλλα παιδιά, γενικά υπάρχει μια πολύ καλή σχέση από τότε που ήταν ο κύριος Κωστένογλου έγινε αυτό και συνεχίζεται με τον κύριο Σπανό και προγραμματίζουμε στον δεύτερο γύρο που θα είναι η ομάδα λίγο πιο χαλαρή να κάνουμε κάποια φιλικά πρώτης με δεύτερης ομάδας.

Έτσι όπως έγινε το ποδόσφαιρο η ομάδα κρίνεται και από τα τμήματα υποδομής που έχει.

Για το πρωτάθλημα της Κ20 του Άρη:

Έχουμε ξεκινήσει θετικά, κερδίσαμε τον Πανσερραϊκό, αλλά στη δεύτερη αγωνιστική με την Καρδίτσα ήμασταν ποιοτικότερη στο παιχνίδι, αύριο έχουμε έναν αγώνα με τον Αιγινιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, επί της ευκαιρίας θα ήθελα να κάνουμε μια ανοιχτή πρόσκληση στον κόσμο, στις 12 ώρα είναι ο αγώνας, η είσοδος είναι ελεύθερη για τον κόσμο που αγαπάει το ποδόσφαιρο και τον Άρη, θα χαρούμε να δούμε κόσμο και τα παιδιά να έχουν μια εμπειρία, αυτά είναι όλα τα θετικά.

Για τον φετινό Άρη:

Θα ξεκινήσω από την αρχή, με τη έλευσή του Παύλου Μυροφορίδη, υπήρξε οργάνωση, είναι ένας έμπειρος άνθρωπος, τα αποτελέσματα του δείχνουν ότι έχει επιτυχίες, η ομάδα έχει δυναμική και πάνω σε αυτό ήρθε ο κύριος Σπανός ο οποίος λειτούργησε πολύ πιστά σε αυτό το πλάνο, δεν υπάρχει χαλαρότητα, φανέλες και ονόματα δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, από εκεί και πέρα ακολουθείται πιστά το πλάνο και βγαίνουν τα θετικά αποτελέσματα, η πειθαρχία στο παιχνίδι και η αγωνιστικότητα.

Για το πως είναι να δουλεύεις με τον Δημήτρη Σπανό:

Ακολουθεί πιστά το πλάνο που είχε εξαρχής και αυτό μεταδίδεται στους παίκτες και οι παίκτες το ακολουθούν είναι έμπειροι και γνωρίζουν ποιος προπονητής θέλει κάτι και επιδιώκει να το πάρει και είναι το θετικό μέσα στη ομάδα. Ο Δημήτρης είναι οργανωτικός άνθρωπος, ετοιμάζεται από τώρα για το επομένη παιχνίδι είναι γνώστης της κατάστασης και της τακτικής.

Εγώ βλέπω ότι από την δουλειά του υπάρχει ένα ομαδικό όφελος, η ομάδα είναι πρώτη με μια διαφορά από τις άλλες ομάδες.

Για τον Ούγκο Σόουζα:

Τον Σόουζα τον είχα στη Κύπρο σαν συμπαίκτη στην Πάφο και αυτά που είχα αναφέρει, αυτά βγήκαν, είναι μαχητής και αγωνιστικός ο Ούγκο και φαίνεται σε κάθε παιχνίδι, μπορεί να διαχειριστεί πιο σωστά τους αγώνες λόγω εμπειρίας πλέον.

Μια ευχή και ένα σχόλιο για τον κόσμο:

Εύχομαι να έχουμε υγεία όλοι, εύχομαι στον κόσμο να βλέπω το Χαρίλαου πάντα γεμάτο με την συμπαράσταση του κόσμου, γιατί η ομάδα το έχει ανάγκη και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι τα πράγματα δεν έχουν άλλο δρόμο, πάρα να πετύχει τον στόχο της και αυτός είναι η άνοδος.

To Top