ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Μετά την οικογένεια μου είναι ο Άρης και ο κόσμος του!”

Ο παλαίμαχος επιθετικός του Άρη, Νίκος Κυζερίδης μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Επίσης, εξέφρασε την πικρία του για την αντιμετώπιση που είχε από την οικογένεια του Άρη και μίλησε για την σημερινή κατάσταση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για το πρόβλημα υγείας του: «Έδωσα και δίνω ακόμα αυτή τη μάχη. Η ψυχολογία μου είναι καλύτερη πριν από 1,5 χρόνο. Δε θέλω να το συζητάω πολύ, με στενοχωρεί και γυρίζει πίσω. Θέλω να δώσω μήνυμα σε όσους έχουν αυτή την αρρώστια πως η ψυχολογία είναι το παν. Καταλάβαινα πως όταν έπαιζα μπάλα και είχα άγχος πριν από ένα κρίσιμο ματς, διαπιστώνω πλέον ότι αυτό ήταν ένα πταίσμα σε σύγκριση με την υγεία.

Αν δε το ζήσεις δε μπορείς να καταλάβεις. Μπήκε στο αίμα μου, στην οικογένεια μου, στην καθημερινότητά μου και τώρα καταλαβαίνω την αξία των καθημερινών πραγμάτων στη ζωή.

Είμαι καλά, έχω τελειώσει τις χημειοθεραπείες, τις ακτινοβολίες, τα χειρουργεία και είμαι σε φάση που πρέπει να κάνω έλεγχο σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Όταν έμαθα την ασθένεια και μου είπαν ότι είναι επιθετικό και σε δύσκολο σημείο, είπα ότι κι εγώ ήμουν επιθετικός, θα δούμε ποιος από τους δυο είναι πιο επιθετικός. Ζω το κάθε λεπτό της ζωής. Το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι πολύ κρίμα να υπάρχει κακία στον κόσμο να έχεις την ψυχή σου ήρεμη και ωραία.

Για το ποδόσφαιρο: «Με χτυπάς στο ευαίσθητο σημείο μου. Το ποδόσφαιρο ήταν όλη μου η ζωή, θα ήθελα που λέμε να πεθάνω στο γήπεδο, αλλά με πληγώσει και έχω απομακρυνθεί. Ότι αγαπούσα και εκτιμούσα, το μίσησα. Ήθελα όταν σταματήσω σαν ποδοσφαιριστής να ασχοληθώ με παιδιά με ακαδημίες, να δώσω ένα στίγμα. Δε μου δοθήκαν οι δυνατότητες, έβλεπα μια αναβλητικότητα από ανθρώπους που ήμασταν πολλά χρόνια μαζί».

Για την πιθανότητα να αναλάβει τον Άρη ο Μπάμπης Τεννές: «Είναι κάτι ευχάριστο. Ο Άρης χρειάζεται έναν άνθρωπο που ξέρει την ελληνική νοοτροπία. Έχει ξαναδουλέψει στον Άρη, είναι αυστηρός και καλός προπονητής μπορεί να κάνει πολλά πράγματα αλλά χρειάζεται χρόνο. Δε γίνεται να απολύουμε συνέχεια τον προπονητή. Θα έρθουν αποτυχίες και επιτυχίες. Δεν είναι όλα μελι γάλα στο ποδόσφαιρο. Και οι άλλοι μπάλα παίζουν. Πρέπει να στηριχτεί από όλη την οικογένεια του Άρη ο κ Τεννες παρόλο που η ομάδα είναι σε δύσκολη φάση. Πολλές φορές τα κάστρα πέφτουν από μέσα. Να μην ρίχνουν ευθύνες ςστην πρώτη στραβή»

Για την επιστροφή Κατσιαρού στον Άρη: «Είναι κάλο παιδιά που έχουν φάει με το κουτάλι αυτή την ομάδα και ξέρουν την ιστορία της είναι καλό να τους δίνουν την ευκαιρία. είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις την ομάδα και πως λειτουργεί. Μιλούσα με το Διγκόζη, τον Μαλλού, όμως δε ξέρω πως τα έφερε και έχασα την επικοινωνία με τον Κολτσίδα. Δεν ξέρω το λόγο γιατί μαζί ταιριάξαμε σαν χαρακτήρες και ήμασταν σαν αδέρφια. Όταν απομακρύνθηκα από τον Αρη, με το άθλιο άρθρο 44, και ίσως επειδή δούλευε στον Αρη, δεν ήθελα να τον επηρεάσω για να κάνει καλυτέρα τη δουλειά του.

Για το άρθρο 44: «Εκείνη η στιγμή μου άλλαξε όλη μου τη ζωή. Έχασα χρήματα, που με αυτά ίσως έκανα κι αλλά συμβόλαια ίσως έπαιζα και άλλη μπάλα. Αν ήθελα να φύγω από τον Άρη, θα έφευγα πριν το 44. Μετά την οικογένεια μου, είναι ο Άρης και ο κόσμος του, που είδε πόσο προσπάθησα. Κάποιοι άνθρωποι επηρεάζουν αυτό τον κόσμο. Ξαναγίναν τα ίδια λάθη, ο Κυζερίδης έφταιγε; Αν δεν αγαπούσαμε αυτό τον σύλλογο δεν θα φεύγαμε νωρίτερα; Είχαμε τη δυνατότητα να φύγουμε με προσφυγές αλλά δεν το κάναμε. Είχαμε προτάσεις από αλλού αλλά δε θέλαμε να φύγουμε».

Για τους οργανωμένους: «Με τα παιδιά του Σούπερ 3 μιλήσαμε, είπαμε πολλά. Δεν φταίνε αυτοί, είναι άρρωστοι με την ομάδα και κάτι άκουσαν από τους παράγοντες. Να έχουν υγεία να βλέπουν την ομάδα τους και να χαίρονται πιστεύω ότι η περισσότεροι με αγαπήσανε».

To Top