Μετά το “όχι” στον Άρη, ανανέωσε για… δέκα χρόνια!

Πριν μερικές βδομάδες ο Δημήτρης Νικολαϊδης απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ΚΑΕ Άρης για συνεργασία. Σήμερα η Greek Basketball Academy (GBA) ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον “Νικόλ” για τα επόμενα 10 χρόνια!

Η ανακοίνωση: “Greek Basketball Academy και Δημήτρης Νικολαΐδης για …πάντα μαζί! Η  GBA είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον Θεσσαλονικιό προπονητή για τα επόμενα δέκα χρόνια! Με τον τρόπο αυτό οι ιδρυτές της Ακαδημίας εκφράζουν την αμέριστη εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του και  παράλληλα την απόλυτη ικανοποίηση τους για την ποιότητα της δουλειάς του στο πρόγραμμα της GBA.
Ο Δημήτρης Νικολαΐδης μιλώντας στην ιστοσελίδα της Greek Basketball Academy (www.gbacademy.gr) εμφανίστηκε ικανοποιημένος και χαρούμενος που θα παραμείνει μέλος της «οικογένειας» της GBA, βάζοντας μάλιστα την υπογραφή του σε ένα δεκαετές συμβόλαιο, γεγονός που σπανίζει όχι μόνο στα ελληνικά αλλά και στα παγκόσμια αθλητικά δεδομένα.

«Κατά τη γνώμη μου, το μεγαλύτερο βραβείο, η μεγαλύτερη τιμή που μπορεί να δοθεί σε ένα προπονητή είναι η αναγνώριση της αξίας και της δουλειάς του από τους παίκτες. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για παίκτες μεγάλους σε αξία και προσφορά αλλά και με τόση αφοσίωση στο basketball. Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω τους τέσσερις αυτούς παίκτες (Λάζαρο Παπαδόπουλο, Νίκος Χατζηβρέττα, Κώστα Χαραλαμπίδη, Δημήτρη Διαμαντίδη) για την τιμή που μου έκαναν. Στην GBA, τόσο από τους ανθρώπους των γραφείων όσο και από τους προπονητές, έχει δημιουργηθεί μία πραγματική ομάδα που κύρια χαρακτηριστικά έχει τον σεβασμό και την αγάπη για το basketball αλλά και το υψηλό εργασιακό ήθος. Ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους αθλητές και αθλήτριες να συνδυάσουν την μόρφωση με το basketball με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά και τις πιο ιδανικές συνθήκες προπόνησης, παράγοντες που θα συντελέσουν ώστε ο καθένας τους να φθάσει στο υψηλότερο επίπεδο ανάλογα με την ικανότητα και τις δυνατότητες που έχει. Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να προσφέρεις σε έναν άνθρωπο είναι να πιστέψεις σε αυτόν. Ο Λάζαρος μου πρόσφερε αυτό το «δώρο» και εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να του το ανταποδώσω”.

 

To Top