Μεταγραφές ως τη Δευτέρα σύμφωνα με την ΕΠΟ

Με ανακοίνωση της η Ελληνική Ομοσπονδία γνωστοποιεί ότι η μεταγραφική περίοδος για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ ολοκληρώνεται την προσεχή Δευτέρα (1/8) και ώρα 20:00. Είναι η κομβική ημερομηνία για τις ΠΑΕ της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, ώστε να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τις αιτήσεις μεταβολών των μεταγραφών.

Αναλυτικά:

«Τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 20:00 οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ομοσπονδίας για την παραλαβή δικαιολογητικών και αιτήσεων μεταβολών μόνο για τα επαγγελματικά σωματεία, καθώς επίσης για την παράδοση επαγγελματικών δελτίων».

Πιθανότατα, τη Δευτέρα θα προκύψει και νέα ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται η παράταση που θα δοθεί για τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών που είναι ελεύθεροι, με τα πρώτα στοιχεία να κάνουν λόγο για περιθώριο μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής δεν υπάρχει ακόμα αντίστοιχη επίσημη τοποθέτηση, καθώς η ΕΠΟ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσει μία μίνι παράταση στην ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.


To Top