ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταφέρθηκε γι αυτή την εβδομάδα η συνάντηση Καρυπίδη-Μυροφορίδη

Θοδωρής Καρυπίδης και Παύλος Μυροφορίδης, επρόκειτο να συναντηθούν το περασμένο Σάββατο, ωστόσο, οι υποχρεώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, οδήγησε σε αναβολή του ραντεβού τους.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Οι δυο τους είχαν τηλεφωνική επικοινωνία το Σάββατο και αποφάσισαν να συναντηθούν προς το τέλος αυτής της εβδομάδας, μετά τον αγώνα με την Σπάρτη και πιθανότατα πριν από αυτόν με τον Πανσερραϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή.

Όσον αφορά το μέλλον του Κοζανίτη τεχνικού διευθυντή στον Άρη της επόμενης σεζόν, όλα είναι ανοιχτά, καθώς από τη συνάντηση των δύο ανδρών, θα αποφασιστεί οριστικά αν θα συνεχίσουν μαζί ή όχι. Ο Παύλος Μυροφορίδης δηλώνει προετοιμασμένος και τα δύο ενδεχόμενα.

Ποιες θα είναι δηλαδή οι επόμενες κινήσεις του αν λύσει τη συνεργασία του με τον Άρη ή αν παραμείνει, καθώς έχει ήδη στα σκαριά το πλάνο για την ομάδα, ενόψει Σούπερ Λίγκα.

Το σίγουρο είναι πως για να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «κιτρινόμαυρων», θα πρέπει να αποσαφηνιστεί πλήρως από την πλευρά της διοίκησης, το μέλλον των τεχνικού διευθυντή, αλλά και φυσικά του προπονητή, Δημήτρη Σπανού.

To Top