“Μετρημένες στα δάχτυλα οι ομάδες που πληρώνουν, μεγάλο όνομα ο Κάμπος”

Για την τωρινή κατάσταση του Άρη, αγωνιστική και οικονομική μίλησε ο Αντώνης Καπνίδης σε δηλώσεις που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης.

Ο επιθετικός των “κίτρινων”, αναφέρθηκε στο κλίμα που υπήρχε το τελευταίο διάστημα στο “στρατόπεδο” των ποδοσφαιριστών, την οικονομική κατάσταση των ομάδων της Β΄και Γ΄Εθνικής αλλά και στον νέο τεχνικό της ομάδας, Πάουλο Κάμπος.

“Υπήρχε μία αναστάτωση το τελευταίο διάστημα. Προσπαθούσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι γιατί αυτός είναι ο στόχος μας και όχι να ασχολούμαστε με τα διοικητικά του συλλόγου. Αυτό  που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί όσο μπορούμε”, τόνισε αρχικά ο νεαρός επιθετικός στο “Αθλητικό Μετρόπολις” για να συνεχίσει σχολιάζοντας την έλευση Κάμπος στην ομάδα:

“Σίγουρα οι αλλαγές σε οποιοδήποτε πόστο και ιδίως του τεχνικού φέρνουν μία κάποια αναστάτωση. Εμείς πρέπει να το ξεπεράσουμε γρήγορα και να κοιτάξουμε μπροστά, κάνοντας σωστά την δουλειά μας. Είναι μεγάλο όνομα ο Κάμπος. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε ότι μπορούμε και αν αξιοποιήσουμε τις γνώσεις που θα μας δώσει. Ξέρουμε ότι την Κυριακή θα είναι στο γήπεδο και θα μας παρακολουθεί. Δεν θα είναι αυτό το κίνητρο μας αλλά να βγάλουμε αυτό που έχουμε στο γήπεδο”.

Τέλος, αναφορικά με τις χθεσινές πληρωμές, τόνισε: “Προσωπικά είμαι οικονομικά τακτοποιημένος. Δεν ξέρω για τους συναθλητές μου, δεν τους έχω ρωτήσει, γιατί ουσιαστικά δεν μου πέφτει λόγος. Εχω πάρει όσα έχω συμφωνήσει. Είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι ομάδες της Β΄και της Γ΄Εθνικής που έχουν τακτοποιήσει τους παίκτες οικονομικά. Είναι πολύ δύσκολες εποχές αυτές που διανύουμε”.

 

 

To Top