Με Καλογεράκη-Μενεγκάλι η προπόνηση

Ημέρα 4η, με τον Άρη να συνεχίζει την προετοιμασία του στο “Δασυγένειο” ενόψει της νέας χρονιάς και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να βλέπει το ρόστερ του να αυξάνεται κατά ένα άτομο.

Νέο πρόσωπο της σημερινής ημέρας ο Μανώλης Καλογεράκης που όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το PRESSARIS βρέθηκε από το πρωί στη Θεσσαλονίκη, ώστε να δώσει το “παρών” στη σημερινή προπόνηση, καθώς η μεταγραφή του στον Άρη θεωρείται “κλεισμένη”.

Ο 22χρονος πορτιέρο προπονήθηκε κανονικά υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καρατζιοβαλή και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα δοκιμάστηκε ο Ιταλός Μενεγκάλι για τον οποίο δεν αποκλείεται μέχρι την Δευτέρα να υπάρχει οριστική εισήγηση του Καλαϊτζίδη για απόκτηση του ή όχι. Βασική προϋπόθεση η οριστική απόφαση της Λίγκας για τους κοινοτικούς ποδοσφαιριστές.

Ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε για ακόμα μία μέρα ο τερματοφύλακας της ομάδας, Μάριος Γκελής που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από την Δευτέρα θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Το ίδιο πρόγραμμα με το χθεσινό ακολούθησε και σήμερα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, που προτίμησε και πάλι αερόβιες ασκήσεις, ενώ για αύριο έχει προγραμματιστεί ρεπό για τους ποδοσφαιριστές.

To Top