ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Με Καρυπίδη, Λάσκαρη, Ψηφίδη, ο Άρης αλλάζει επίπεδο – Σε δυο χρόνια στη Σούπερ λίγκα”

Στην εκδήλωση του Ερασιτέχνη μίλησαν και οι νομικοί του συλλόγου.

Ο Αργύρης Αργυριάδης τόνισε από την πλευρά του: «Η δική μου εμπειρία, από τότε που γνώρισα όλους εσάς. Ο Άρης είναι ιδέα. Αυτό που κινητοποιεί τον κόσμο, να δρα, να λειτουργεί. Ο Άρης είστε εσείς. Ο κόσμος που αγαπά, απορρίπτει και επικυρώνει κάθε προσπάθεια. Το τρίτο είναι ένας αθλητικός οργανισμός.

Ενα ερασιτεχνικό σωματείο, το οποίο σημαίνει ανταγωνισμός. Για αυτό χρειάζεσαι ανθρώπους με όραμα και χρήμα. Για τον κ. Καρυπίδη, ήξερα από την αρχή για το όραμα της επόμενης μέρας που έχει. Καρυπίδης, Λάσκαρης και Ψηφίδης, μπορούν πραγματικά να συνεισφέρουν και ο Άρης να αλλάξει επίπεδο».

Στη συνέχεια ο Χρήστος Γρόλλιος υπογράμμισε: «Θέλω να σημειώσω, ότι μνημόνιο είναι μία καταγραφή των θέσεων των δύο πλευρών. Η έγγραφη σχέση του ΑΣ με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, απολαμβάνει περισσότερα σε σχέση με μία ΠΑΕ. Εγγυητής της στήριξης όσων συμφωνήθηκαν, είναι η αγωνιστική πορεία της ομάδας, που εγγυάται για το καλύτερο μέλλον. Ετσι όπως εξελίσσεται η πορεία του Άρη, δεν θα υπάρχει ανάγκη να ξεφυλλίσουμε το ιδιωτικό συμφωνητικό. Θα ανατρέξουμε σε αυτό μόνο αν υπάρχει κάποια κακοπιστία, κάτι που δεν θα υπάρξει πιστεύω. Όλα καταλήγουν στην προοπτική, ο Άρης να είναι σε λιγότερο από δύο χρόνια στην Σούπερ Λιγκ».

To Top