ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με Μιλούνοβιτς… 10άρι και Τζανακάκη η ενδεκάδα του Σπανού

Τις τελικές του αποφάσεις για το σημερινό ματς έχει λάβει ο Δημήτρης Σπανός, που συγκριτικά με τον ποηγούμενο αγώνα, θα προβεί σε δύο αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Η πρώτη αλλαγή, έχει να κάνει με τη χρησιμοποίηση του Λούκα Μιλούνοβιτς, για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό στην αρχική ενδεκάδα. Και μάλιστα, όχι στη φυσική του θέση, αλλά πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο δηλαδή, σε θέση 10αριού, αφήνοντας εκτός του Πασά και Παυλίδη.

Θέση όπου ο Σέρβος δοκιμάστηκε πολλές φορές, στην προετοιμασία της ομάδας το καλοκαίρι, αλλά δεν έπαιξε ποτέ, καθώς η συμπεριφορά του στη συνέχεια δεν ήταν η προβλεπόμενη. Ενώ όποτε έπαιξε φέτος, κυρίως στο Κύπελλο, αγωνίστηκε στη φυσική του θέση.

Παράλληλα, στη θέση του τιμωρημένου Χρήστου Μπούρμπου, στο δεξί άκρο της άμυνας, επιστρέφει, ο Μανώλης Τζανακάκης.

Από εκεί και πέρα, την άμυνα συμπληρώνουν, οι Καντιμοίρης στο τέρμα, Σόουζα, Δεληζήσης και Βαλεριάνος, στις υπόλοιπες θέσεις.

Στη μεσαία γραμμή, παραμένει το δίδυμο Μουμίν-Ιντζόγλου, ενώ ο Πλατέλλας θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της επίθεσης και ο Ντούνης στο αριστερό. Κορυφή, όπως προαναφέραμε, ο Διαμαντόπουλος.

To Top