Με Πάσαλιτς, Πελεκάνο νοκ άουτ ο Άρης χάνει το 35% της παραγωγικότητάς του!

Ο Άρης καλείται αύριο να δώσει τέλος στο σερί των τριών ηττών με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ, αλλά για να κερδίσει θα πρέπει καταρχήν να βρει τους τρόπους εκείνους για να καλύψει το κενό των 24 πόντων που προκύπτει από την απουσία των Μοχάμεντ Πάσαλιτς και Μιχάλη Πελεκάνου.

Ο Άρης θα παίξει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και χωρίς τον Μιχάλη Πελεκάνο πέρα από την δεδομένη απουσία του Μοχάμεντ Πάσαλιτς. Τι σημαίνει αυτό; Πέραν του ότι ο Άρης δεν θα έχει τους δύο καλύτερους παίκτες του στο παρκέ, θα πρέπει να βρει τους τρόπους για να καλύψει το επιθετικό κενό. Οι δύο παίκτες σκοράρουν 24,1 πόντους (12,5π. ο Πάσαλιτς, 11,6π. ο Πελεκάνος), όταν όλος ο Άρης σκοράρει 67,8 πόντους κατά μέσο όρο.

Ο Άρης χάνει, λοιπόν, το 35% της παραγωγικότητάς του στην επίθεση και φυσικά και οι δύο παίκτες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και σε άλλες παράμετρους του παιχνιδιού, όπως τα ριμπάουντ (130 σε σύνολο 714), τα κλεψίματα (50 σε σύνολο 145) ή τις ασίστ (85 σε σύνολο 265). Πρωτίστως όμως θα πρέπει να βρει λύσεις για να καλύψει αυτό το “κενό” που παρουσιάζεται μπροστά του.

 

To Top