ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με Ποζατζίδη η Καλλονή στην Ξάνθη

Η Καλλονή είναι ο επόμενος αντίπαλος του Άρη (Δευτέρα, 15:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής αγωνιστικής, όμως, μέχρι τότε οι παίκτες του Βαζάκα καλούνται να δώσουν και ένα ματς κυπέλλου με την Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Μυτιλήνης ολοκήρωσε σήμερα την προετοιμασία της για την αυριανή αναμέτρηση με τους ακρίτες στο «Ξάνθη Arena», στο πλαίσιο της 2η αγωνιστικής για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

O τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Βαζάκας, συμπεριέλαβε στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές μεταξύ αυτών και τον Στέλιο Ποζατζίδη,  ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού.

Η αποστολή της νησιώτικης ομάδας αναμένεται ν΄  αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί θα ταξιδέψει οδικώς ως την Ξάνθη. Η αποστολή, μετά το πέρας του αγώνα με την Ξάνθη, θα παραμείνει στην ακριτική πόλη ως την Κυριακή όταν και θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τους “κίτρινους”.

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Ξάνθη είναι: Μανιάτης, Παπάζογλου, Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Ποζατζίδης, Ρεπετσάς, Σάββα, Τζελίδης, Αποστόλου, Ντάλλας, Γιώργου, Λαμπράκης, Φράγκος, Λίταινας, Γιουκαρής, Σοφιάνης, Μπουρντουζάν και Τριανταφύλλου

To Top