Με…. Σαλάχ ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ κόντρα σε Ουρουγουάη!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έθεσε εαυτό στην διάθεση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ και η Αίγυπτος θα παραταχθεί πλήρης στην αναμέτρηση της με αντίπαλο την ισχυρή Ουρουγουάη.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Στο παιχνίδι που ανοίγει την δεύτερη ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 15:00 (ΕΡΤ1) οι τυπικά γηπεδούχοι «Φαραώ» αντιμετωπίζουν την «σελέστε» στο Εκατέρινμπουργκ, στον πρώτο όμιλο όπου βρίσκονται ακόμα η διοργανώτρια Ρωσία (3β.) και η Σαουδική Αραβία.

Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το εισιτήριο πρόκρισης στην φάση των νοκ-άουτ και ο αγώνας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος, με την Αίγυπτο να παρατάσσεται στον αγωνιστικό χώρο με τον αστέρα της Σαλάχ (γενέθλια σήμερα) βασικό, καθώς ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό του.

Για την δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Ουρουγουάη η διοργάνωση αποτελεί τελευταία ευκαιρία διάκρισης για μία σημαντική γενιά ποδοσφαιριστών που μεγαλώνει και οι παίκτες του Όσκαρ Ταμπάρες καλούνται να αποδείξουν την ποιότητά τους εντός γηπέδου.

Στην μοναδική μεταξύ τους αναμέτρηση το 2006 οι αήττητοι κόντρα σε Αφρικανούς Ουρουγουανοί κέρδισαν με 2-0.

Πιθανές συνθέσεις: 

Αίγυπτος (Κούπερ): Ελ Χαντάρι, Φατί, Εγκάζι, Γκαμπρ, Αμπντέλ Σαφί, Χαμέντ, Ελνενί, Ελ Σαΐντ, Σαλάχ, Τρεζεγκέ, Μόσεν.

Ουρουγουάη (Ταμπάρες): Μουσλέρα, Βαρέλα, Χιμένες, Γοδίν, Κάσερες, Βεσίνο, Μπετανκούρ, Νάντες, Ντε Αρασκαέτα, Καβάνι, Σουάρες.

Διαιτητής: Μίλοραντ Μάζιτς

To Top