ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Με την επιστροφή του Αγγέλου στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά

Η επιστροφή του Βαγγέλη Αγγέλου στην Ελλάδα από το Λας Βέγκας θα βάλει στην τελική ευθεία αρκετές από τις υποθέσεις σε μεταγραφικό επίπεδο που αυτή τη στιγμή είναι σε εκκρεμότητα.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο τεχνικός του Άρη αναμένεται στη Θεσσαλονίκη τα επόμενα 24ωρα αφού θα έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τους Μιλγουόκι Μπακς στο σάμερ λιγκ.

Ο Άρης πρέπει να βιαστεί, διότι αυτό επιτάσσει το αγωνιστικό πρόγραμμά του. Εφόσον ξεκινήσει προετοιμασία αρχές Αυγούστου, θα πρέπει μέσα στις επόμενες τρεις βδομάδες να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές κινήσεις του, τουλάχιστον σε ποσοστό 80-90%, για να δουλέψει σωστά και να είναι έτοιμος όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις, στις 20 Σεπτεμβρίου στη Τιφλίδα (εκτός κι αν το Κύπελλο Ελλάδας οριστεί νωρίτερα).

Παραμένουν σε εκκρεμότητα οι υποθέσεις των Λευτέρη Μποχωρίδη, Τι Τζέι Μπρέι, Λάκι Τζόουνς, Βασίλη Καββαδά και Μάικαλ Κάιζερ, αλλά είναι βέβαιο πως ο Άρης έχει και εναλλακτικές λύσεις για κάθε θέση και υπάρχουν παράλληλες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις.

To Top