ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Με την ευχή του “γκάνγκστερ” για την νίκη του Αυτοκράτορα (PRESSARIS – photos)

Ο Αυτοκράτορας ετοιμάζεται να ριχθεί στη μάχη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ο Νίκος Γκάλης έδωσε την θετική του ενέργεια για την επικράτηση της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη!

Το PRESSARIS εντόπισε τον “γκάγκστερ” μαζί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης Λευτέρη Αρβανίτη και τους Ηλία Πόππη, Ντίμη Παπαϊωάννου να δειπνούν σε εστιατόριο της Λεωφόρου Νίκης και δεν έχασε την ευκαιρία για μια σύντομη συνομιλία με τον “πρώτο των πρώτων”!

Ο Γκάλης δέχθηκε με χαρά να φωτογραφηθεί μαζί μας, ενώ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την θετική έκβαση του ντέρμπι το Σάββατο, αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες της ομάδας και το DNA του νικητή που κουβαλάει ο μπασκετικός Άρης…

Ο ίδιος άλλωστε έχει προσωπική άποψη για την ομάδα, αφού ήταν παρών στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τα Τρίκαλα, βλέποντας τους “κιτρινόμαυρους” στην πρώτη νίκη της Α1 κατηγορίας, κάτι που περιμένει να επαναληφθεί και στον αγώνα του Σαββάτου, όπως παραδέχθηκε στη σύντομη συνομιλία μας.

Στην ερώτησή μας εάν θα είναι και αυτό το Σάββατο παρών στο Αλεξάνδρειο για να δει τους παίκτες του Άρη να φτάνουν στη νίκη πάνω στο παρκέ του “Nick Galis Hall” δεν το απέκλεισε, χωρίς να είναι σίγουρος ακόμη σίγουρος για την παρουσία του ή όχι.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία από το δείπνο του “γκάγκστερ”:

galis1

 

To Top