ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με το βλέμμα (ξανά) στην ΕΠΟ, επόμενο στάδιο οι επικυρώσεις…

Στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα έχει στραμμένο το βλέμμα του σήμερα ο Άρης, εκεί όπου θα παιχτεί -κατά πάσα πιθανότητα- το τελευταίο “επεισόδιο” του σήριαλ των εκκρεμοδικιών στη Σούπερ Λιγκ.

Από τη στιγμή που το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε δίχως δεύτερη σκέψη την έφεση του Λεβαδειακού κατά της Βέροιας, κρίνοντας την απαράδεκτη, αφού θεώρησε ότι δεν ήταν αρμόδιο για τέτοιου είδους υποθέσεις, γίνεται αντιληπτό ότι η σημερινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για την Κέρκυρα θα είναι και η οριστική. Εφόσον, η απόφαση είναι και πάλι αθωωτική για την Κέρκυρα, ο Λεβαδειακός δεν θα μπορεί να προσφύγει, ούτε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ούτε στο CAS, σύμφωνα, με τις μέχρι τώρα ενδείξεις. Κάτι που θα μπορεί να κάνει, όμως, η Κέρκυρα σε περίπτωση που ανακληθεί η αθώωση της από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή της Σούπερ Λιγκας, προκαλώντας νέα καθυστέρηση, αν και το σενάριο αυτό συγκεντρώνει μέχρι στιγμής, ελάχιστες πιθανότητες.

Με την ανακοίνωση της απόφασης η Σούπερ Λιγκ  θα δρομολογήσει την επικύρωση της βαθμολογίας στο περασμένο πρωτάθλημα για να ακολουθήσει στη συνέχεια η ίδια διαδικασία από την Φούτμπολ Λιγκ. Έπειτα, θα δοθεί και η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στη δεύτερη κατηγορία με τον Άρη να αναμένει, πιθανή αύξηση των κενών, πέρα από τα σίγουρα των ΟΦΗ και Νίκη Βόλου.

Σε αυτή την περίπτωση και σε συνδυασμό με την αδυναμία κάποιων εκ των δευτεραθλητών της Γ΄Εθνικής να συμμετέχουν στα μπαράζ το σενάριο της απευθείας ανόδου για τον Άρη συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

 

 

To Top