ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με το βλέμμα στο δ.σ. της ΕΠΟ στις 8 Ιουλίου – Ετοιμότητα στον Άρη

H επόμενη σημαντική ημερομηνία για τον Άρη είναι η 8η Ιουλίου, ημέρα κατά την οποία θα συνεδριάσει το ΔΣ της ΕΠΟ, βγάζοντας ετυμηγορία για το εάν θα ισχύσει η τροποποίηση του άρθρου 4 του ΚΑΠ (περί μη πλήρωσης των κενών που προκύπτουν στην εκάστοτε κατηγορία, από την αμέσως κατώτερη) από φέτος ή από του χρόνου.

Μια αλλαγή που αποφασίστηκε σε… περίεργο τάιμινγκ και προκάλεσε συναγερμό στις τάξεις των “κίτρινων”, ώστε βάσει της λογικής, οποιαδήποτε τροποποίηση πρέπει να ισχύει από του χρόνου.

Στο Κλεάνθης Βικελίδης τηρούν στάση αναμονής, διότι δεν μπορούν να αποκλείσουν τίποτα και όπως έχει τονιστεί είναι έτοιμοι να αντιδράσουν προσφεύγοντας στα αρμόδια δικαστικά όργανα της Ομοσπονδίας (Διαιτητικό ή και στο CAS), προκειμένου, εφόσον χρειαστεί, να δικαιωθούν εκεί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 8 Ιουλίου οι οργανωμένοι οπαδοί του Super 3 έχουν δώσει ραντεβού στο Κλεάνθης Βικελίδης, για να συζητήσουν όλα όσα απασχολούν τον σύλλογο, την ώρα που θα πλησιάζει προς τη λήξη της η διορία του Ερασιτέχνη για την εκδήλωση ενδιαφέροντος ανάληψης του ποδοσφαιρικού τμήματος τη νέα περίοδο…

To Top