ΜΠΑΣΚΕΤ

Με υποθήκη το πατρικό του ελεύθερος ο Λάσκαρης!

Οικογενειακό ακίνητο στη Ξάνθη έβαλε υποθήκη στο κράτος για να μη μπει φυλακή ο Νίκος Λάσκαρης στην υπόθεση με τον Λετονό επιχειρηματία.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Μαίρης Μπενέας στις “Δικογραφίες” “μια πολυόροφη οικοδομή στην Ξάνθη έγινε η… γέφυρα ελευθερίας του μεγαλομετόχου του Αρη μπάσκετ. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αυτό το οικογενειακό του ακίνητο λειτούργησε ως διαβατήριο, γιά την έξοδο του από το καθεστώς δικαστικής ομηρίας, στο οποίο βρισκόταν από τον περασμένο Δεκέμβριο, για τη γνωστή υπόθεση της μήνυσης του Λεττονού Σουμπότινς, βάσει της οποίας ο κ. Λάσκαρης και η σύζυγός του Τζώρτζια Ευσεβίου, κατηγορούνται για υπεξαίρεση περίπου 100 κιλών διαδικτυακού χρυσού και 57 εκατ. ευρώ.

Ο Μάρτιος ξεκίνησε πολύ ευνοικά γιά τον ιδιοκτήτη της πιο ιστορικής ομάδας της γεννιάς μας, καθώς η εισαγγελέας συμφώνησε με την ανακρίτρια κ. Χρυσούλα Γκούμα, να δεχτούν αντί των 200.000 ευρ, που είχε επιβληθεί ως εγγύηση στον κ. Λάσκαρη, μετά από την απολογία του τον περασμένο Δεκέμβριο, υποθήκη στο οικογενειακό του ακίνητο.

Ο μεγαλομέτοχος του μπασκετικού Αρη είχε υποβάλλει αίτηση μετατροπής του ποσού της εγγύσης, καθως δεν είχε να την πληρώσει σε μετρητά.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας συμφώνησαν να δεχτούν το σπίτι, το οποίο παραχώρησε με υποθήκη ο επιχειρηματίας, προκειμενου να εξασφαλισει την ελευθερία του”.

To Top