Με Χαρίση κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Κώστας Χαρίσης συμμετείχε σε ένα μέρος της σημερινής προπόνησης του Άρη για πρώτη φορά μετά από οκτώ μέρες και θα ακολουθήσει την αποστολή των κίτρινων που θα αναχωρήσει αύριο για την Αθήνα ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει το arisbc.gr “η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον αγώνα με την ΑΕΚ, την Κυριακή 29/3 (1μ.μ.) στο ΟΑΚΑ, συνεχίστηκε με μία προπόνηση στο «Nick Galis Hall».

Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε, για ένα μέρος της προπόνησης, όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο Κώστας Χαρίσης, για πρώτη φορά από την περασμένη Πέμπτη (19/3), οπότε και είχε υποστεί διάστρεμμα, ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης. Ο έμπειρος σέντερ θα ακολουθήσει την αποστολή του ΑΡΗ στην Αθήνα και εκτός απροόπτου ο ΑΡΗΣ θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ πλήρης, αν και η προετοιμασία δεν έγινε όπως θα ήθελε ο Δημήτρης Πρίφτης, λόγω των αρκετών απουσιών στη διάρκεια της εβδομάδας.

Πριν από την προπόνηση, έγινε ανάλυση του προσεχούς αντιπάλου μέσω βίντεο. Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο (28/3) με μία προπόνηση και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα”.

To Top