Με 17 παίκτες η αποστολή-νίκης για το τελευταίο ματς της χρονιάς

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το τελευταίο παιχνίδι του 2014 με τον Έβρο Σουφλίου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ΄Εθνικής.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος:

“Με την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Έβρο Σουφλίου (15:00) στο Δημοτικό γήπεδο Σουφλίου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάουλο Κάμπος, ανακοίνωσε την αποστολή (θα αναχωρήσει το μεσημέρι για τον ακριτικό νόμο και θα διαμείνει σε ξενοδοχείο στο Διδυμότειχο) που αποτελείται από 17 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Καρατζιοβαλής, Μπαϊμάκης, Φερνάντες, Πόι, Γιαννίτσης, Σουνάς, Λιόλιος, Λεμονής, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Ρένια, Γκίνο, Προβατίδης, Βασιλόπουλος, Ντούνγκα, Συμεωνίδης, Χουζούρης.

Εκτός αποστολής έμειναν τελικά οι Παναγιώτης Ατματσίδης και Μίλτος Λιόνης (αμφότεροι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το πρόβλημα του τραυματισμού τους), καθώς και οι –επίσης- τραυματίες Νίκος Γκόλιας, Αλέξανδρος Χιντασέλι, Κυριάκος Μαζουλουξής και ο ανέτοιμος Ηλίας Σταυρόπουλος.

Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Δημήτρης Σουνάς, που εξέτισε την ποινή του”.

 

To Top